-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Esaretin Bedeli | The Shawshank Redemption (1994)

ads
ads

The Shawshank Redemption (1994) Filmi


Vizyon Tarihi: 10 Mart 1995
IMDb: 9.2
Yapımı :
1994 - ABD
Tür : Dram , Polisiye , Suç
Süre: 142 Dak.
Yönetmen : Frank Darabont
Oyuncular : Morgan Freeman , Tim Robbins , Bob Gunton , William Sadler , Gil Bellows
Seslendirenler : Sezai Aydın , Tarık Ünlüoğlu , Arif Soysalan , Ahmet Aksoy
Senaryo : Stephen King , Frank Darabont
Yapımcı : Niki Marvin , Liz Glotzer

sinema   Esaretin Bedeli

Esaretin Bedeli | The Shawshank Redemption (1994) Filminin özeti:


IMDb puanlamasında birinciliğini hala korumakta olan esaretin bedeli filmi sinema tarihinin en unutulmaz filmidir.  Film tamamen hapishanede geçmektedir. Genç ve başarılı bir bankacı olan Andy karısını ve sevgilisini öldürmek suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılır. Akabinde Shawshank  hapishanesine gönderilir ve ilginç olaylar başlar.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

14 yorum:

  1. aksiyonun bol olduğu heyecan dolu güzel bir film.

    YanıtlaSil
  2. bu filmi bende izledim filmi çok beğendim birkaç gün etkisinde kalmıştım :)

    YanıtlaSil
  3. filmi izledim gerçekten imdb verdigi puana layık çünkü çok etkilendim filmden

    YanıtlaSil
  4. Film gerçekten etkisinde kalınacak bir film. Usta oyuncuların oynadığı kaliteli bir senaryonun olduğu film gibi film.

    YanıtlaSil
  5. Eğer biraz incelerseniz zaten dünyanın en iyi filmi seçildi bu başyapıt.Gerçekten de bir başyapıt,arşivimde özel biryeri var.

    YanıtlaSil
  6. Filmden etkilenmemek için herhalde tek yol filmi izlememek olsa gerek :) Filme yapılan övgüleri kesinlikle hakediyor.

    YanıtlaSil
  7. esaretin bedeli benim filmim diyebilirim bu film gerçekten izlenmeye değer.Aldığı puan hepsi helaldir.

    YanıtlaSil
  8. Aman Allahım demek bu yüzden 9.2 verilmiş… Abqrttığımı düşünebilirsiniz ama hayqtımda izlediğim en iyi filmdi.. Takdir ediyorum.. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  9. arkadaslar yaptıkları film gercekten zihinlere durgunluk verecek cınsten gercek bır baş yapıt fılmın ıcındekı sozler dusunceler benı cok etkıledı ha bu arada biz turk ınsanı degişmeyiz filmi izler ve ardından morgan freeman neden yaşlanmıyor dıye sorarız

    YanıtlaSil
  10. size tek söyleyeceğim şey MUHTEŞEMMM olmicak bu film kesinlikle izlenmeli hayatımda izlediğim en iyi film hayat dersi çıkartılabilenecek bir film çok duygulandım hayattan tam ümidimi kesmişken bunu izlemem iyi oldu :’)) dünyanın en iyi filmi sonunda resmen ağladım lan keşke bnmde böyle bir hayatım olsa ve gerçek dost bulabilsem

    YanıtlaSil
  11. defalarca izlediğim bir film tabi 1 yıl aralıklarla yoksa fazla bir anlam ifade etmiyor.diğer filimlerden bir farkı kalmıyor yani.bu bana göre filmden çok her şeyin bir bedeli olduğunu açıklayan bir olay.kadın olabilir kocası ile sorunları ama boşanmadan o şekilde başka erkeklerle oluyor ve belki biraz ağır bir sonla ölüyor.andy hapse giriyor yapmadığı bir şey yüzünden ve sonunda geçte olsa hayal ettiği şekilde yaşıyor 19 yıl boş yere yatmanın karşılığını alıyor ve müdür gardiyan felanda ettiklerini biçiyorlar.ne ekersen onu biçersin dememiş boşuna atalarımız.

    YanıtlaSil
  12. dogrusu fılmı ızlemeye baslarken bu kadar etkıleyıcı olacagını dusunmememiştim bı cok super begenılen fılmler var ama bazen hos olmayabılıo ama bu fılm gercekten harıka gun boyunca iş yerınde bu fılmı ızledım

    YanıtlaSil
  13. müslüm kılıç28 Aralık 2013 13:10

    Filmin adını birçokkez duydum lakin izlemeyi hiç düşünmedim.En sonunda yorumlarında etkisiyle geçen gün izledim.Çok büyük beklentiyle mi izledim bilemeyeceğim ama filmi o kadar abartılıp kabartılacak kadar mükemmel bulmadım

    YanıtlaSil
  14. herkesin aldığı haz yakaladığı şeyler farklı olabiliyor zevkler ve renkler meselesi diyelim ama bu filme kötüde demeyelim be abi :) saygılar...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.