-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Keratin Bakımı

ads
ads

Keratin, saçın yanı sıra cildin ve tırnakların da ana bileşenidir. Keratin Bakımı Saçın korteks denilen dış yapısında da, içyapısında da keratin proteini bulunmaktadır. Keratin saçlarda daha az olduğu için saçlar cansız ve zayıf olarak uzuyor. Bu tür saç sorunlarını engellemek, saçların hızlı uzamasını sağlamak, pürüzsüz, yumuşak, parlak bir yapıya kavuşmasını sağlamak için keratin içeren bakım ürünleriyle saça keratin yüklemesi yapılmaktadır. Keratin dışardan alınmadığı için sadece saçlara geçici bakım yapılmış oluyor, keratinin vücudun daha iyi alması için tüketilen besinlere dikkat edilmelidir. Keratin bakımıyla saçlar daha parlak ve kusursuz göstererek işlem görmüş saçları güçlendirir.

Keratin Bakımı Nasıl Yapılır?

Özel olarak kuaförlerde de yapılabilen ve herkesin evde rahatlıkla uygulayacağı ürünleriyle saça KeratinBakımı yapılabilir. Özellikle hızlı saç uzatmak isteyenler için bitkisel keratin içeren ürünler kullanılmalıdır. Saçın ihtiyacı olan keratini saça geri yükleyen ve kırık uçları onaran bitkisel keratin ile saçlar güçlenerek uzar ve kırıklar nedeniyle saç daha fazla yıpranmaz. Keratin bakımı, esas olarak saçlara saf keratin yüklenmesinden ibarettir. En iyi keratin bakım ise, sıvı keratinle yapılan bakımdır. Sıvı keratin, saçlara masaj yapılarak uygulanır ve bir süre beklenerek suyun buharlaşması sağlanır. Kuruyan saçlar daha sonra ister şampuanla ister suyla durulanarak tamamlanmış olur. Yapılan bakımlar uzun süreli bakımlardır, belirli aralıklarla saçın ihtiyacına göre düzenli şekilde yapılmalıdır. Daha sonra geriye kalan mikro düzeydeki keratin proteinleri iyice kurudukça, saçın hasarlı ve kırık noktalarında kendiliğinden onarmaya başlayarak enjekte olurlar. Böylece keratin, saçlardan yıkadıkça suyla birlikte akarak gitmezler.

Keratin Bakımı


Keratin Bakımının Saça Faydaları

Keratin içeren bakım ürünleriyle beraber saçın ihtiyacı olan, kaybettiği keratin yeniden kazanması sağlanır. Kırık saç uçları onarılır ve saç daha canlı, çok daha parlak, yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazanmaktadır. Genellikle Keratin Bakımı kuaförde yapılan saç düzleştirme işlemleri şekilde yapılsa da evde ıslak saça uygulanan birçok bakım ürünü bulunmaktadır. Keratin bakımı saça düzenli olarak yaptırılmalı ya da kullanılmalıdır.https://www.recete.com/keratin-bakimi/ güvenle satışı yapılan siteden tercih edebilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.