-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Banyo Dekorasyonunda Patchwork Etkisi

ads
ads

Banyo Dekorasyonunda Patchwork Etkisi Geniş Bilgi


Dekorasyon sürecinde genellikle es geçilen ya da önem verilmeyen, ancak bence evin diğer kısımları kadar önemli olan banyoların dekorasyonunu yaparken birkaç anahtar noktaya dikkat etmek gereklidir. Bunun için öncelikle banyodaki lavabo, klozet, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, kişisel bakım için kullanılan küçük elektrikli aletler, duş ve banyo dolapları gibi elemanların yerlerini belirleyerek yerleştirerek dekorasyon için ilk adımı atmalısınız. Elbette bu sırada duvarları da unutmamak gerekiyor. Çünkü artık tüm duvarların fayanslarla kaplandığı banyo görünümleri çok geride kaldı. Bunun yerine banyonuzda uygun gördüğünüz tek bir duvarı su geçirmez ve banyo dekorasyonu renklerinizle uyumlu bir duvar kağıdı ile kaplayabilirsiniz. Bu sayede emin olun ki banyonuz görünüm itibariyle diğer insanlarınkinden kat be kat farklı bir özelliğe sahip olacaktır. Duvarlardan sonra da aydınlatma ünitelerini seçebilirsiniz. Bu noktada lavabonuzun olduğu banyo dolabı ünitesinin üzerine spot ışıklar yerleştirebilir, banyonun genel aydınlatması için de su ve buhardan etkilenmeyen korunaklı bir avize modeli seçebilirsiniz.

Banyo Dekorasyonunda Patchwork Etkisi


Ev tekstili sektörünün piyasaya sürdüğü ürünlerden olan klozet takımı modelleri, banyo dekorasyonunun odak noktası olarak karşımıza çıkmaktadır. Çünkü hiç kimse banyo zeminin ıslak olmasından hoşlanmaz ve bu nedenle sudan etkilenmeyecek klozet takımları kullanmaya özen gösterir. Elbette bu klozet takımlarının da banyonuza hakim olan renklerle ve dekorasyon trendinizle uyumlu olması gerekmektedir. İşte bu noktada karşımıza kırk yama adı da verilen patchwork halı modelleri çıkıyor. Çünkü patchwork halı modelleri ile banyonuzu alışılagelmiş görünümlerden kurtararak kendine has bir özelliği kazanmasını sağlayabilirsiniz. Bunun için öncelikle banyonuzda kullandığınız banyo setinin rengini baz almanızı öneriyorum. Çünkü bu setle kombin olarak seçeceğiniz bir patchwork banyo halısı ile harika görünümler elde edebilirsiniz.

Banyo dekorasyonunun son aşamasını genel görünümü güzelleştirecek seçimler yaparak tamamlayabilirsiniz. Bunun için banyonuzla uyumlu dekoratif raflardan, renkli havlulardan, mumlardan ve banyo setlerinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca fayanslarınıza yapıştıracağınız duvar stickerları da son derece sempatik görünebilir. Elbette bu süsleme işinin abartmamanızda fayda var, çünkü dekorasyon tamamen bir denge işidir ve dengeniz bozulduğunda tüm emekleriniz boşa gidebilir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.