-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Hakan Ergün’den Rock Cover Şarkılar

ads
ads
İlhan Şeşen'den aldığı "Gibi Gibiyim" eseriyle beğeni toplayan Anadolu Rock Müziği sanatçısı Hakan Ergün, Eylül veya Ekim aylarında Barış Manço ve İlhan Şeşen eseriyle ve rap şarkısıyla düet yaparak sevenleriyle cover rock tarzıyla tekrar buluşmaya hazırlanıyor.

Anadolu Rock Müziği'nin sevilen isimleri arasında yer alan Hakan Ergün, 2018 Mayıs ayında ünlü sanatçı İlhan Şeşen imzası taşıyan “Gibi Gibiyim” adlı eser ile harika bir çıkış yaptı. Müzikal serüvenine Üsküdar Musiki Cemiyetinde başlayan sanatçı, geçtiğimiz yaza İlhan Şeşen imzalı "Gibi Gibiyim" adlı eser ile damga vurdu. Hakan Ergün; “Usta sanatçı İlhan Şeşen'in bir eserini yorumlamak benim için büyük bir heyecan oldu. Önümüzdeki aylarda da Barış Manço ve İlhan Şeşen şarkısıyla sevenlerimle cover rock tarzıyla tekrar buluşacak olmanın heyacanını yaşıyorum. Parçayı müzikseverlere sunmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Hakan Ergün’den Rock Cover Şarkılar

Hakan Ergün’den Rock Cover Şarkılar 1

Hakan Ergün’den Rock Cover Şarkılar 2

Hakan Ergün - Gibi Gibiyim



Not: Bu video "netd müzik" isimli youtube kanalından "HAKAN  ERGÜN" izni ile eklenmiştir.  "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.

Hakan Ergün - Gibi Gibiyim Dinle.


Not: Hakan Ergün tarafınca tanıtımı yapılan bu platformda resim ve müzik videoları kendilerince eklenmesi talep edilmiştir.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Burada yapılan haber tarafımca onaylıdır.
    Hakan Ergün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür edeirm Hakan bey bilgilendirme için. Başarılar dilerim..

      Sil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.