-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Hava ile su elde etmek

ads
ads

Hava ve SU


Hava ile su elde etmek


Suyun canlılardaki önemini herkes bilir. Su olmadan tüm canlılar ve insanlar hayatta kalamazlar. Bu yüzden su hayattır.  İnsanlık tarihinden bu yana her bir canlı suyun yakınlarında hayatlarını sürdürmüşlerdir.  Ve bu yüzden suyun olmadığı  bölgeler canlılar tarafından sürekli olarak terkedilmiştir.

Hava ile su elde etmek


Havada buluna nemlerden su üretebilen bir makine, 20 sene öncesinde  bir akşam, James J Reidy icat ettiği nem gidericiyi kontrol ederken  ve içeriği süzgeçten geçirmek için denediğinde  nasıl çok saf olarak görünüm kazandığının farkına vardır. Geçmiş 20 senenin hemen  ardından, o zama  doğan bu fikir insanların gezegenimiz Dünyada nerde ve nasıl yaşayacağını etkileyebilmektedir. Reidy’nin bu önemli fikri aslında  çok basitti. Havadan içme suyu elde etmek mümkün ve bunu yapan aletlerin satıldığı bir pazar olduğunu bizlere göstermiş oldu..

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.