-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Anneler Günü İçin Teknolojik Hediyeler: Annelere Hediye Seçme Rehberi

ads
ads
Anneler Günü İçin Teknolojik Hediyeler: Annelere Hediye Seçme Rehberi

Her yıl 10 Mayıs’ta kutlanan Anneler Günü’nde annenize cep telefonu gibi teknolojik hediyeler verebilirsiniz. Eğer belirli bir bütçeniz varsa en ucuz ve kaliteli hediyeleri satın alabilir ve annenizin sevinmesine sebep olabilirsiniz. Anneler günü hediyesi için cimri.com’u ziyaret edebilir ve ürünler hakkında fikir edinebilirsiniz. Günümüzde teknolojinin hayatımıza girmesi ile birlikte hediyelik eşya tercihinde de bu ürünlerden faydalanabilirsiniz. Şüphesiz bu özel günde annenizin ihtiyacına en uygun ürünleri sayfamızda inceleme fırsatı bulabilirsiniz. Sizin için Anneler Günü’ne özel bazı hediyeleri inceledik. İşte o hediyeler...
İphone Se Güzel Bir Tercih Olabilir
Annenize kullanımı kolay ve birçok özelliği içinde barındıran Apple İphone se hediye edebilirsiniz. Anneler gününde bu telefon annenizi mutlu etmeye yetecektir. İphone Se 32 gb hafızaya sahiptir. 12 megapiksel kamera çözünürlüğü bulunan iphone se ucuz ve ekonomik bir üründür. Yüksek batarya kapasitesi ile cihaz uzun saatler açık kalabilir. İphone se fiyatları her bütçeye hitap eder.
Kadın Kol Saatlerine Ne dersiniz?
Birbirinden şık ve sade tasarıma sahip kadın kol saatlerini anneler günü için tercih edebilirsiniz. Farklı markaların birçok kadın kol saati modeli mevcuttur. Rengarenk saatler ile annenizi sevindirebilir ve zarif bir saat hediye edebilirsiniz. Fosforlu, metal renkli ya da safir cama sahip olan kadın kol saatlerini hediye paketi yaptırabilirsiniz. Aynı zamanda bu ürünlerin kurmalı ya da pilli modellerini de satın alabilirsiniz.
Saç Bakımı Önemlidir
Kadınlar için aynanın karşısında saça şekil vermek günlük hayatın bir parçası gibidir. Bu nedenle annenize kolay kullanımlı bir saç şekillendiricisi hediye verebilirsiniz. Bu ürünlerin ısı ayarı otomatik olduğu gibi farklı maşa uçları da vardır. Bu hediye ile annenizi mutlu edebilirsiniz. Aynı zamanda annenizin en sevdiği saç rengini biliyorsanız ona uygun bir saç boyasını da hediyenin arasına koyabilirsiniz. Böylelikle bir kombin elde edersiniz.
Mutfakta Çok mu Vakit Geçiriyor?
Her evde şüphesiz mutfakta en çok vakiti anneler geçiriyor. Yemek yapmak, bulaşık yıkamak darken gününü yarısı mutfakta geçebiliyor. Anneler Günü’ne özel ekmek yapma makinesi satın alabilirsiniz. Farklı bir hediye seçeneği olan bu ürün ile anneniz kendi ekmeğini sağlıklı ve hijyenik bir şekilde yapabilir. Böylelikle annenize karantina gibi zor günlerde dışarıya ekmek almaya çıkmadan evde ekmek yapmanın keyfini yaşatırsınız.
Klasik Tercih Ediyorsanız Bir Göz Atın
Genellikle özel günlerde en çok tercih edilen klasik ürünlerden biri parfümdür. Anneler Günü için ona özel sevdiği kokuyu içeren parfümleri satın alabilirsiniz. Bu ürünler arasında yaz aylarına uygun hafif ve ferah kokuları tercih edebilirsiniz. Eğer annenizin kullandığı eski parfüm şişelerini atmadıysanız hediye konusunda bir fikir edinebilirsiniz.
Ayak Numarasını Biliyorsanız İşiniz Daha Kolay
Anneniz için bayan spor ayakkabıları hediye edebilirsiniz. Yapmanız gereken annenizin herhangi bir ayakkabısından ayak numarasını öğrenmek… Daha sonra pembe, mor, kırmızı, siyah ve beyaz gibi birbirinden farklı renge ve modele sahip bu ürünleri hediyelik olarak tercih edebilirsiniz. Ürünlerin her birini sayfamızdan ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz. Spor ayakkabılarında aradığınız çoğu markayı bulabilirsiniz. Annenize en uygun spor ayakkabılarını ucuz fiyata satın alabilirsiniz.
Annenizi Güneşin Zararlı Işınlarından Koruyun
Güneşin zararlı ışınlarından korunmak için annenize güneş gözlüğü hediye edebilirsiniz. Birbirinden şık tasarıma sahip farklı markaların güneş gözlüklerini inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. İster çerçeveli, isterseniz çerçevesiz kadın güneş gözlüklerini Anneler Günü’nde hediye edebilirsiniz. Bu gözlükler annenizi güneşin zararlı ışınlarından koruyacak ve her kullanımda sizi hatırlatacaktır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.