-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İLİM İLE CİHAD

ads
ads

 Cihad Yanlış Anlaşılmış oldu sanırım. Cihad Sadece savaşta değildir. Şehid olmak isteyen O kadar çok kardeşlerimiz var ki; bilinmelidir ki; Şehid'lik mertebesi çok yüksek bir makam olduğu gibi, Kolay olduğu'da sanılmamalıdır.


Şehid olmak isteyen kardeşlerime deriz ki; Cihad sadece kılıç, kalkan, silah, gögüs göğüse değil; geniş açıdan bakar isek; Cihad zaman zaman kılıçla zaman zaman kılıçla yapılır.

Yani; Manevi kılıç, ilim ile, kalem ile, nefis ile, düşmana, kuffara karşı ilim, bilimi, ve daha büyük cihad ise erlerin cihadıdır ki O erler ki; Nefsine karşı 1400 metre'den nokta atışı ile tam 12'den vurarak aynı zamanda da kafirler ile ilmi olarak kibirsiz islam'ı anlatmak, yaşamak, İslam için YÜREĞİNİ Koyanlar O erler ki; CİHAD-I EKBER İLE EN BÜYÜK CİHAD YAPARAK HEM ER MEYDANINDA HEM ER MEYDANINDA...

Yanisi; Gerektiğinde savaş meydanında vatan için, namus için, ülke için, İslam için, ALLAH'IN (C.C) RIZASI İÇİN ÇARPIŞAN KİŞİLERDİR Kİ BİZ O KİŞİLERE ER DERİZ. O ERLER Kİ ALLAH (C.C) O İSLAM İÇİN BAŞK KOYMUŞ, CAN KOYMUŞ, YÜREK KOYMUŞ, CANDAN, YARDAN, GEÇMİŞ, İLİM İLE, KALEM İLE, GECE GÜNDÜZ iSLAM İÇİN SAVAŞAN MUCAHİDLERDİR Kİ BİZ İŞTE O YİĞTLERE ER DERİZ VE ER MEYDANDA BELLİ OLUR YA!

iŞTE meydan işte cihad işte İslam davası, İşte Allah'ın rızası gaye madem varsa Yiğit bir kurşun değil bir milyon kurşun yemeye gözü kapalı atılan atom bombasından daha tehlikeli kalbe saplanan okları her gün söküp delik deşik olan "AŞK" İLE HER BİR OK İÇİN GÖĞÜS GERMEK İSTEYEN CİHAD AŞKI İLE YANAN YİĞİTLERE SELAMLAR VE BUYRUN!

iŞTE eR MEYDANI İŞTE ALLAH RIZASI İÇİN BÜYÜK CİHADA KILICINIZ ÇOK KESKİN BİLESİNİZ SANMAYIN BASİT BİR ŞEY O KILIÇ İLE DÜNYAYI FETHEDECEK O ERLERE SELAM OLSUN..

ELİF SENİN KILICIN, ELİF SENİN İLMİN, ELİF SENİN HER ŞEYİN, ELİF'SİZ CİHAD DÜNYA TARİHİNDE GÖRMÜŞ DEĞİLİM.

bUYRUN HAYDİ YİĞİTLER CİHAD MEYDANI YİĞİT BEKLER ELİFİ SIKI TUTUN, ALLAH'A SIĞININ DÜNYAYI TİTREMEZ İSE VURU BOYNUMU...

TÜM KAFİRLER BİRBİRİNE GİRECEK TEK DAMLA KAN AKITMADAN MÜSLÜMANLAR RAHAT NEFES ALACAK; NE ZAMAN Kİ; LAH LAHİ, LALLAH, MİLLAH, VS. DEMEKTEN VAZ GEÇİP ELİFİ ÇIKARMADAN, ELİFİ OKUYARAK ALLAHU EKBARU ALLAHU EKBARU DEDİĞİMİZ ZAMAN KAFİRLER ANINDA BİRBİRİNE GİRECEK.. ELDA'İY HZ.

Bİ İSMİ ALLAHİ ELRAHMANİ ELRAHİYMİ

LA İLAHA İLLA ALLAH MUHAMMEDUN RASULU ALLAHİ

EL HAMDU Lİ ALLAHİ RABBİ EL A'LAMİYNA

MANASI: HAMD YALNIZ VE YALNIZ ALLAH'A (C.C.)'DIR O ALLAH (C.C)'Kİ BÜTÜN YARATILMIŞLAR ALEMİNİN RABBİDİR.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.