-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» »Unlabelled » LA İLaha İlla ALLAH

ads
ads

 Bi ismi Allahi ELRahmani EL Rahiymi 

Tüm müslümanların kurtuluşu bu tebliğ de SIRLI ne zaman ki ALLAH 'ın c.c ismini doğru telâffuz eder isek kurtuluşa ereceğiz inşaa Allah. Kur-an keriym 'de NASIL yazılı ise tüm harfleri özellikle Allah lafzı geçen yerleri elif harfini çıkarmadan lallah billah lah lahi llah vs gibi eksilterek degil her harfi ile doğru telâffuz ederek. 

ALLAH demek gerek. Bismillahi değil bi ismi Allahi şeklinde elif harfini çıkarmadan okur isek ALLAH'ın c.c ismini doğru telâffuz etmiş oluruz. Lah lahi llah lallah gibi eksilterek okunduğunda ALLAH ismini söylemiş olmuyoruz. 

Eğer kural gereği derseniz hangi kural olursa olsun hiçbir zaman özel isimlerde ekleme çıkarma olamaz. (Dayı ya ayı, sana ana, bana ana, emine mine, emine ye emin, değişmeyeceği gibi Yegane sonsuz büyük OLAN ALLAH ismi zikredilirken hangi kural hangi sebep hangi kaide ne olursa olsun hiçbir gerekçe Allah demeye engel olamaz.)LLAH ile ALLAH aynı mı? ALLAH c.c tüm noksan sıfatlardan munezzehtir. 

Elif düşer  diyorlar. Bilinizki o düşürdüğünüz elif harfi olmadan ne be ne se ne cim demedi kimse elif ile başlayan sonra alim olan yada öyle sanılan her kimimiz ilk öğrendiğimiz elif be te se cim ha... 

Yani elifi okudun sırrına vakıf olamadın ise neyse ne ise elif ile başlayan sonra elifi unutan alimcikler hiç idrak etmez misiniz? Allah ismi elif harfi olmadan LLAH deniliyor nefsinizle değil kalbiniz ile bakin Ve samimi iseniz LLAH ile  ALLAH aynı mı? ALLAH demekte ne sakınca var. 

Çok uzattım sanirim hakkınızı helal edin kısaca demek istediğimiz bismillahi deme bi ismi Allahi EL Rahmani El Rahiymi de. Deki ALLAH demiş olalım. illallah deme İLLA ALLAH de ey din kardeşim. LA İLaha İlla ALLAH Muhammedun Rasulu ALLAHİ. EL hamdu Li Allahi Rabbi El Alamiyna (hamd yalnız ve yalnız ALLAH'A c.c.)'dır O ALLAH ki c.c. BÜTÜN YARATILMIŞLAR ALEMİNİN Rabbi'dir


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.