-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Özgün Malake Nasıl Yazılır Ve Önemi!

ads
ads

özgün makale

Aslında  pek kolay olmayan bir iştir   özgün makale yazmak her  webmaster'in yapmak istediği  yada  yapması en çok gerekli olan olaylardan biridir özgün makale yazabilmek  google'deki  önemimi   hepimiz biliriz özgünlük çok önemlidir      websitenizin hızlıca     google'de  yükselmesi için her gün en azından 2 adet makale yazmak gerekir   tabi kısa makaleler değil en az 300 kelime olması lazım çünkü 300 kelimeden az yazıları google  pek önemsemiyor çünkü   sizin kendi sitenizi önemsemediğinizi  düşündüğü için  son  zamanlarda 2012   yılında   google  algoritmaları  çok değisti  eskiden backlinkler ile yükseklere  çıkılabiliyordu  ama   o devirler bitti  sadece   backlink önemli değil su zamanda en önemli unsur  google gözünde  özgün  bir seyler yapmaktır..


İlk  başta   iyi bir makale yazmak için   çok iyi bildiğiniz konulardan seçin  konuya çok hakim olmalısınızki iyi bir sekilde kelimelere dökebilesiniz  kaliteli özgün makale yazabilmek için edebiyatçı  editör olmak gerekir   bu isi webmaster'ler genelde kendileri yazamadıkları için para ile    editörlere  yazarlara  yazdırabiliyorlar ama maddi durumunuz iyi değilse  bunu yapmanız imkansız çunku 150  kelime 5  lira gibisinden azda para değil  buna  herkezin gücü yetmez   zaten  en önemli olanda    kendiniz bir emek verip bir şeyler yapmak o zaman zevkin tadına varırsınız..  aklınıza  hiç bir sey gelmiyorsa   sitenizle alakalı  bir   sayfgayı açın  okuyun sonra kendinize  göre yorumlayarak yazın zamanla  zaten kendinizi geliştirisiniz mesela   makale örneklerine  bakın iyice arastırın  acemicede olsa  bir şeyler yazmayı deneyin...


webmaster  arkadaşların     bir  çoğu   yabancı  makale sitelerinden    her hangi saglık blog vs  gibi sitelerden   yazı alıp türkçeye çevirip kendi sitelerinde yayınlıyorlar şunu belirteyimki bu sadece sizin için zaman kaybıdır yapanlar varsa bu işten vazgeçsinler çünkü  hiç bir faydası  yok  aynı şeyi  yayınlamış oluyorsunuz   google    tahmin ettiğinizden daha fazla gelişmiş bir sistemdir..

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.