-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » 2 Ağustos Pagerank Güncellemesi 2012 Yapıldı

ads
ads

Pagerank Güncellemesi


Evet  arkadaşlar beklenen  gün geldi ve geçti  pagerank güncellemesi yapıldı  bütün sitelerin pagerank değerlerinde oynama oldu    ama genelde herkezde bir yükseliş olmuş izlenimlerim o buda demek oluyorki bence pagerank'ın artık bir değerinin olmadığı eskisine göre

2012 pagerank Güncellemesi yapıldı

Pagerank güncellemesi 2 agustos itibari ile başlamıştır   yaklaşık 3 gün geçmiştir suan hala devam ediyormu etmiyormu bunu tam olarak bilemiyorum   kendi sitemde   iyi bir yükseliş olmuş  pr 0 dan  pr 3 e yükselmiş  hitlerimdede bir o kadar yükselme sitem daha bir aylıktır ama çok iyi derecede olduğunu söyleyebilirm sizlere tek tavsiyem özgünlükten  vaz geçmeyin siteniz özgün olsun karşılığını kesinlikle alırsınız..

Pagerank Değerini kayıp mı ediyor?

Ben kendi şahsi  fikrimi söylemem gerekirse evet bence    eskisi kadar o kadarda önemli bir durum olmadığını gösteriyor  pagerank değerini yitiriyor   çünkü bir  çok webmaster'de bu görüste   hepsi değil tabikide  ben aslında iki arada bir derede kaldım tam olarak  yitirmiş olmasada   değerini   orta derecede  genede  etkili olduğunu düşünmekteyim..


Sizlerde  yorum bölümünde pr değerlerinizi paylaşırsanız sevinirim..


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.