-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Yep Yeni Wiki Listesi - 2013

ads
ads

backlink

2000 den fazla pagerank değerleri 4 den başlayan kaliteli wiki listesi


Evet  arkadaşlar  yepyeni  bir  wiki listesi ile karşınızdayız   liste   çok kalitelidir   tamamen pagerank değerleri yüksek sitelerden oıluşmaktadır         webmaster sitelerinde  bu tür şeyleri paragöz insanlar para karşılığında  satmakta   insanları sömürmektedir bende  ücretsiz bir şekilde  sizlere sunuyorum      wiki listeleri    zararlımı yararlımı onun için tam bir şey diyemem  yerinde kullanılırsa bence     yararlı olur siz kalkıpta  günde  100 lerce siteden  link alırsanız olmaz  tabi ve zararını görürsünüz   günde     3  5  tane  baclink alın ve programlarla değil  manuel olarak   yapın  sitenizi seviyorsanız  SEO ya önem verin    ve bir kaç    dakikalık zamanınızı  ayırın ve programlar kullanmak yerine    yavaş adımlarla sitenizi yükseklere çıkarın  dediğim gibi     her iyi  unsurun zararı  her kötü olan şeyin de yararı olabileceğini unutmayın. Bunu söylememin amacı  webmaster sitelerinde forumlarında vs.  her kafadan  sesler çıkamk ta  aslında   bilenlerden değil genelde bilmeyenlerden çıkıyor bu sesler yok wiki çok zararlı  yok  sandbox'a düşersin  kullanmayın etmeyin  gibi laflar  evet    her şeyin zararı olabilir  ama  bu  tür  seo çalışmasınıda insanlara    öcüymüş gibi göstermenin bir anlamı yok 

Listeyi indirin >> Google dostu paketi İndirme bağlantısı  aktifliğini yitirmişir.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.