-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Yorum Formunu Modifiye Yapmak - Özelleştirmek

ads
ads
blogger

Blogger yakın bir zamanda dişli yorumlara geçmişti hatırladığınız gibi. Bu sayede yorum bölümlerinde yorumlara yanıtla seçeneğininde ilave edildiği gibi. Blogger yorum bölümü  bir çok kullanıcı hatta tüm kullanıcılar tarafından pek beğenilmemekte.

Blogger kaliteli    bir sistem  fakat yorum bölümlerinde biraz eksik kalıyor  gibi ama her şeyin çaresi olduğu gibi bunuda  kodlar yardımı ile   halledebiliyoruz  yukarıdaki resimde gördüğünüz  gibi  olacaktır  yanıtla sil bölümleri mavidir  renk ayarlarından istediğiniz renkleri ayarlayabilirsiniz  tabi kod bilginiz varsa.
İlk önce şablonunuzun ]]></b:skin> kodunun hemen üstüne aşağıdaki vereceğim kodları ekleyin.


Hemen sonrasında yapmanız gereken  <b:include data='post' name='comments'/> kodunu bukun.bir kaç taneden  fazla aynı koddan  çıkacaktır.Bu kodların hepsini teker teker deneyin    mutlaka birinde doğru sonuç alacaksınız.. ve üstteki kodu bulduysanız aşağıdaki vereceğim kod ile   değiştiriniz.



Herhangi bir hata yapılmaıdysa sorunsuz kod çalışacaktır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Dediklerinin aynısını yaptım olmadı

    YanıtlaSil
  2. < b:include data= 'post' name=' comments' / >

    YanıtlaSil
  3. yukarıda vermis olduğum koddan bir sürü vr en doğru olanı bulana kadr denemeniz lazım

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.