-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Tanıtım Yazıları Ve Faydaları

ads
ads
if

Tanıtım yazısı nedir?


Tanıtım yazısı sitenizin reklamı  demektir aslında, bir başka  açıdan bakacak olursak backlink elde etmek demektir. Birincisinde      sitenizi tanıtan makaleleri başka sitelere eklemek yada ekletmek sonrasında oluşan bir reklam türüdür  bir çok webmaster sitelerini en ucuz yoluyla bu şekilde  reklamını yaparlar yada ücretsiz   site tanıtımına izin veren siteler vardır ama  bunların pagerank değerleri  oldukça aşağıdadır ve sizin sitenize  fazla bir getirisi olmaz önemli olan sitenizi tanıttığınız  sitenin google'deki değeri  eğer değeri yüksekse zaten ziyaretçileride çok olacağından sitenizin reklamını çok iyi bir şekilde yapmış olacaksınız.


Backlink almak ise  makalenizde site tanıtımına izin veren webmaster kaç link çıkışı olmasını istiyorsa o kadar link verdiğiniz  zaman bu size  backlink olarak dönmüş olacaktır. Ama  Dofollow link çıkışı olmak zorunda Nofollow linklerin google'de  hiç bir değeri olmadığını  az çok  herkes bilir.

Not: yazılarınız özgün olduğu sürece başarı elde edersiniz.

Tanıtım yazısı  için iletişim adresinden bana ulaşabilirsiniz

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.