-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Sony Xperia Z Fiyat

ads
ads
donanım

Sony Xperia Z 5-inç Full HD ekranlı ve 4 çekirdekli fiyatı net olarak 649 Euro

Sony alanında  çok başarılı olaylara imza atmış üstün özellikli şık bir tasarımı bütünleştirerek teknoloji tutkunlarının ilgisini oldukça  çeken Sony Xperia Z'nin  satış fiyatı Avrupa'da netleşti.

Sony Mobile'nin italyadaki satış temsilcisi David Draghi  resmi açıklamasında şunları bildirdi:

Xperia Z, 649 Euro'luk fiyat barkotuyla  İtalya'da alıcıya sunulacak. Akıllı telefon-tablet melezinin, İtalya'nın teknoloji mağazalarındaki yerini alması ise mart ayını bulacak. 649 Euro'nun bugünkü kurlarla yaklaşık 1.521 TL'ye tekabül etmektedir..


Dört çekirdekli Qualcom Snapdragon S4 Pro platformu, 2 GB RAM, 5-inç'lik Full HD ekran, 13 megapiksel ana kamera, 2.2 megapiksel ön kamera, 2.330 mAh geniş kapasiteli batarya gibi yüksek özellikleri ile kendini ön plana çıkarıyor..


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. 2 GB RAM mi? yahu benim bilgisayarda o kadar anca var :D harika telefona benziyor. S3 kullanıyorum sence karşılaştırma yaparsak nasıl bir sonuç çıkar ortaya İbrahim Hocam?

    YanıtlaSil
  2. sallama ziyaaaaaaaa................

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.