-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Beyaz Eşyanın Güvenilir Adı

ads
ads
Her dönemde üstün özellikleri ve özellikleri ile tüm dünyada en çok bilinen ve kullanılan beyaz eşya markası haline gelen Bosch, dünya üzerindeki birçok ülkede olduğu gibi ülkemizin de tüm yakın tarihine tanıklık etmiş köklü bir teknoloji üreticisidir. Artık bizden biri olarak gördüğümüz Bosch, kalite ve güvenle eşdeğer olarak anılmaktadır. Bosch’ un kendisine özel üstün teknolojisi ile ürettiği beyaz eşya ürünleri tüm dünyada insanların yaşam kalitelerinin yükselmesinde uzunca bir dönemdir etkili olmaktadır.
Bosch’ un yüksek standartları, ileri teknolojisi ve ilkelerini yansıttığımız Bosch beyaz eşya ürünleri teknik servis bakım ve onarım hizmetlerimizi, İstanbul’ un geneline yayılmış olan kuruluşumuzun şubeleri aracılığı ile tüm İstanbul’a yirmi yılı aşkın bir hizmet süresince üstün bir performans sergileyerek sunabilmekteyiz.
Kartal ilçesi ve civar bölgelerine Bosch servis hizmetleri vermekte olan şubemiz Kartal Bosch Servisi, Bosch markasının tüm ilkelerinin ve yüksek standartlarının başarılı bir temsilcisi olarak hizmet sunumuna devam etmektedir.
Feneryolu Bosch Servisi, Feneryolu’ nun yoğun popülasyonuna en sağlıklı ve hızlı Bosch servisi hizmetlerini sunabilmek üzere yapılandırılmıştır. Nitelikli yapısıyla üstün bir performans sergileyen şubemiz hizmet anlayışımızın başarılı bir uygulayıcısıdır.
Mustafa Kemal Bosch Servisi, Mustafa kemal bölgesine en hızlı, en ekonomik ve en nitelikli Bosch beyaz eşya ürünleri teknik servis bakım ve onarım hizmetlerini sunabilmektedir.
Uzun sektör tecrübemizin oluşturduğu geniş bir birikim ve deneyimlerimizi, çağımızın tüm gelişmeleri ile entegre edebilme başarısını göstererek oluşturduğumuz, yenilikçi ve farklı hizmet yaklaşımımızla üst düzeyde müşteri memnuniyeti sağlayabilmek amacıyla ilk günün şevk ve heyecanı ile İstanbul sakinlerine yüksek standartlı bir hizmet kalitesi sunmaya devam etmekteyiz.
Teknik servis hizmetlerimizi çağrı merkezimiz aracılığıyla yirmi dört saat ve her gün talep edebilirsiniz. Kesintisiz olarak verdiğimiz Bosch servis hizmetlerimiz, çağrı merkezimiz, servis merkezimiz ve mobil teknik servis birimlerimiz olmak üzere organize edilmiştir. Tüm hizmet taleplerimiz donanımlı ve uzman teknik personellerle desteklenmiş mobil teknik servis birimlerimiz tarafından en kısa süreler içerisinde cevaplanabilmektedir.
Parça değişimi gerektiren tüm onarım işlemlerinde orijinal Bosch markalı yedek parçaların kullanılmasına özen gösteren kuruluşumuz, bu sayede beyaz eşyalarınızın kullanım ömürlerinin uzamasına katkı sağlamaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.