-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Mayıs 2013 Pagerank Güncellemesi

ads
ads
seo

2013 Yılının   ilk pagerank güncellemesi  2,5 ay önce gerçekleşmişti ve   google  pagerank güncellemesini son 1 seneden beri  eksiksiz  3 ay   gibi süre içinde  yapıyor ve  tahmini olarak aslında bu tahmin % 99 oranda kesinlik  veren bir  tahmin  yakın bir  zamanda mayıs  ayının ilk haftası  yüksek ihtimalle  güncelleme olacak ve  zaten kendini belli etmeye çoktan başladı bile...



Bunun sebebi  bir çok insanda  hit artışı  hit artışı olan kişiler ise  webmaster arkadaşlar ve  güncellemeye iyi hazırlanan backlink tanıtım yazıları vs iyi bir  şekilde  seo çalışması ile  sitelerini  iyi yerlere getirmek isteyenlerde  hit artması ve  hiç çalışma  sitelerini boşlayan insanlarda ise  hit azalması yaşanıyor bunun   iki açıklaması var birincisi  google  dalgalanması veya   güncelleme ama şu var  güncelleme  zamanı  zaten dalgalanma oluyor ve çok büyük ihtimalle herkesin  tahmini  gibi yakın bir  zaman  da mayıs ilk veya ikinmci haftası güncelleme oluyor  zaten güncelleme bir iki günde olan bir mevzu değil   haftalar sürebiliyor..

Hiti artan kişiler özellikle    güncellede bir kaç derece  yükseleceğinin ön gösterisi azalanlar ise  ya 0 ya  1 2 kademe  alt seviyelere ineceğinin ön gösterisi  sabit kalanlar ise ise   rankları sabit kalacağının  ön gösterisidir bu benim teorimdir ve tecrübelerime dayanarak böyle bir  tez ortaya atıyorum..



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Hocam sonunda ki yazdığınız tez, gerçekten mantığa uygun geliyor fakat Google halen güncellemeyi yapmadı ve yapıp yapmayacağı hakkında da bir bilgimiz yok sanırım?

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.