-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Samsung Galaxy Win Modelinin Özellikleri

ads
ads
telefonlar

Akıllı yeni nesil telefonların büyük ismi Samsung  yüksek seviyeli performanslı cep telefonlarının yanı sıra  alt performanslı ve orta derecedeki telefonların üretimine tam gaz devam etmektedir. Bir çok seneçeği mevcut olan samsung  cihazları arasında en çok  rağbet gören ürün Galaxy Win ismini verdiği yeni bir cihazı Samsung ailesine kattı.  Çin pazarına hitap etmesi beklenen bu ürün tek ve çift SIM kartlı versiyonlara sahip olarak satışa sunulacak.


Samsung Galaxy Win  Özellikleri

1.2 GHz hızda işlem gören 4 çekirdekli Snapdragon 200 işlemciden güç alan model de Adreno 203 grafik işlemci bulunmaktadır.  1GB RAM kapasitesi, barındıran ürünün arka bölmünde  5 MP, ön bölümünde  ise VGA kameraya yer verilmiş.  8 GB dahili hafızaya sahip olacak ürünün hafızası microSD kart yardımıyla çoğaltılabilecek.

4.7-inç 800 x 480 piksel çözünürlüğe sahip olan cihaz Android 4.1.2 işletim sistemini kullanarak ve 2.000 mAh büyüklüğündeki bataryadan güç alarak. Performans olarak bu özelliklere sahip olan ürün yazılımsal olarak da ogayet  güzel  özellikleri  kullanıcılara sunmaktadır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.