-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Samsung Galaxy Mega

ads
ads
telefonlar

Samsung Galaxy Mega İnceleme

Son zamanlarda   adını  fazlaca  duyduğumuz  Samsung Galaxy modellerinden  Samsun Galaxy Mega özellikleri ile netlik kazanmaya başladı.

5.8-inç ebatında ve çok büyük bir ekranı kendinde barındırıyor. Ancak performans  yönünden  orta seviyede özellikler suanacaktır. 


Samsung Galaxy Mega Özellikleri


960 x 540 piksel çözünürlükte  5.8-inç büyüklüğe sahip  ekran, 1.4 GHz hızında ilem gören  çift çekirdekli işlemciden güç alıyor. 1.5 GB RAM’e sahip  olan modelde Android 4.1.2 veya Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemine sahip olması beklenmektedir.  TouchWiz Nature kullanıcı arayüzünü kullanacak olan modelin 9.7mm inceliğinde olması gözlemleniyor.

Samsung’un Galaxy Mega cihazlarına  5.8 ve 6.3-inç’lik 2 farklı ürüne  sahip olması beklenmektedir. Bunun yanı sıra   modellerin mekanizmasında  çift SIM kartlı modeller olarak da ayrılması söyleniyor. Cihazın arka bölümünde  8 MP çözünürlüğünde kameranın olacağı varsayılıyor Ön bölümünde  ise 2 MP çözünürlüğünde kameraya yer verecekleri bilinmektedir. 2.600 mAh büyüklüğünde batarya gücüne sahip  olan cihaz  beklenen ürünün bu batarya ile uzun süreli kullanım sunması hedefleniyor.

Tam olarak ne  zaman tanıtımı yapılacağı konusunda kesin bilgiler olmamakla beraber   fiyat konusunda da durum aynıdır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.