-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » 4000 İmleme Sitesi Listesi

ads
ads
webmaster
Bu seo konumuzda webmaster'ın isine çok yarayacak güncel imleme sitelerini yayınlayacağız.

Bloglarına, sitelerine  ziyaretçi çekmek için webmaster’lar site sahipleri tarafından uygulanan yöntemlerden biri olan   imleme sistemi yani social bookmarking hakkında kısaca bilgiler sunacağız.

Hep beraber güncel olarak kullanabileceğiniz yabancı imleme sitelerini ve türkçe imleme sitelerini tek listetede toparlayıp iF takipçilerine sunuyoruz. .Listedeki Siteler Pagerank değerine sahip karışık sitelerdir.Otoritesi oldukça yüksek sitelerde yer almaktadır..

İmleme sitelerine kayıt olmak forum vb. sitelere kayıt olmak gibi fazla uğraş gerektirmeden yaklaşık 30 saniye içinde gerçekleşebilmektedir. İmleme sitelerine üye olurken hemen hemen % 95'i e -posta onayı istemediğinden saniyler içinde üyelik gerçekleşebiliyor.

Üye olduktan sonra yapmanız gereken tek şey eklemek istediğiniz web sitenizin adresi ve yazılarını imlemek. Bir siteye üye olmak ve kısa bir tanıtım yazısı ile link eklemek az zamanınızı almaktadır. Seo açısından en önemli yöntemlerdendir imleme.

İşte sizlere İmleme yapabileceğiniz türkçe ve yabancı siteler.

İmleme Siteleri Listesi aktif  değildir.


Yazar: Erdinç Koç


imleme siteleri, 400 adet site, backlink, pagerank, google

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.