-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Android hike messenger uygulaması

ads
ads

Android Ücretsiz Mesajlaşma Uygulaması


Zaman geçtikçe Android kullanıcılarıda her geçen gün çoğalmaya başladı. Neredeyse bir çok kişide İnternet bulunmaktadır. Ancak internet bulunan cihazlarda ücretli mesajlaşmak insanlara cazip gelmiyor.

Android hike messenger uygulaması


Google Play Store üzerinde binlerce uygulama yer almaktadır. Bunların yanında ücretsiz mesajlaşma ve görüşme uygulamaları da bulunmaktadır. Ancak bu uygulamaların kötü olan yanı belli bir limitten sonra ücret istemektedir. Yahut belli bir zaman sonra kişisel bilgileri sizlerden isteyebiliyor.

Bu Android uygulamalar yazımızda tam size göre tamamen ücretsiz olan Android hike messenger uygulamasını kısaca tanıtacağız.

Çevrimdışı olan  arkadaşlarınıza da mesaj yazabilme hizmetine  sahip olan hike messenger Android uygulaması kolaylıkla  fotoğraf, video, konum paylaşımlarınızı da yapabilmektesiniz. Grup sohbeti yapma imkanı da  bulunan bu Android  uygulaması diğer ücretsiz mesajlaşma uygulamalarından daha iyi ve yenilik için kullanıcılar için bire birdir.

Uygulamayı indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bsb.hike

Bir önceki yazımız >>  Android Dualar Uygulaması

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.