-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » HP 8 Android Tablet

ads
ads

HP 8 Tablet İnceleme Ve Özellikleri:

HP, tüm dünyada  bilgisayar ve tabletler üretiminde lider konumdadır.  8-inç büyüklüğünde HP 8 adlı tabletini tanıtımını gerçekleştirdi. .

HP 8 Android Tablet


Yüksek seviyelere nazaran alt seviye olan  Android tabletler grubundan olan HP 8 adlı bu model 7.85-inç büyüklüğünde 1024 x 768 piksel çözünürlükte ekran bulunmaktadır.. 4 çekirdekli Cortex-A7 tabanlı işlemciden güç alarak , 16 GB dahili hafıza bulunmaktadır.. 1 GB RAM yer alan  HP’nin bu yeni tabletinde Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi kullanılmaktadır.


3.800 mAh boyutunda  bataryaya yer verildiği tanıtımda açıklanan HP 8, Wi-Fi veri transfer teknolojisine bünyesinde barındırmaktadır.. 170 $  fiyat ile satışa çıkarılacak olan bu tablet ülkemiz'de satışa ileri zamanlarda başlanacağı düşünülmektedir.


Bir önceki yazımızı okumak için >>  Sony Xperia Z Ultra Tablet

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.