-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi (2014)

ads
ads

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi (2014) Filmi - 300: Rise of an Empire


Vizyon Tarihi: 07 Mart 2014
Yapımı :2014 - ABD
IMDb: 7.0
Tür : Aksiyon , Dram , Savaş
Süre: 102 Dak.
Yönetmen : Noam Murro
Oyuncular : Sullivan Stapleton , Eva Green , Lena Headey , Rodrigo Santoro , Hans Matheson
Senaryo : Zack Snyder , Frank Miller , Kurt Johnstad
Yapımcı : Zack Snyder , Jon Jashni
Diğer Adı : 300 Spartalı 2

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi (2014)


300: Bir İmparatorluğun Yükselişi Film Hakkında:

300 Spartalı filminin devam filmi olarak beyazperdeye aktarılmıştır. Şu zaman itibariyle vizyonda olan 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi  filmini iF ailesi olarak izlemenizi tavsiye ederiz.

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi Filminin Özeti:

Eski çağ şavaşlarından  Artemis Savaşını konu alan, Persler ve atinalıların savaşı.  Filmin yönetmenliğini Noam Murro yapmaktadır. Frank Miller'ın grafik romanı Xerxes'ten sinemaya uyarlanan 300'ün bu yeni sinema yapıtında  mücadele bu sefer denizde gerçekleşiyor. Amansız ve acımasız bir savaş baş gösteriyor.

Kral Leonidas ve koruması Thermopylae'nin mahdut kanyonlarında büyük bir Pers ordusunu uzaklaştırmayı başarmış, bir zamanda general Themistocles bile Persleri sıkmak için askerlerini bir araya toplamaya çalışmaktadır.Xerxes, yunan başkenti Atina'yı ele geçirir. kanlı bir savaşa giren Themistocles bu arada gani spesiyal bir düşmanla zıt karşıyadır: Artemisia. Artemisia, cani ve entrikacı bir PErs ordusu lideridir ve Yunanlılara olan öfkesi onu henüz üstelik kötü hale getirmektedir. Themistocles'in bu savaşı kazanmak için yıprak rakipleriyle bir araya sanılmak zorundadır. O rakipler de Spartalı savaşçılardan başkaları değildir.

300: Rise of an Empire Film Oyuncuları:


oyuncular
300: Bir İmparatorluğun Yükselişi,  300: Bir İmparatorluğun Yükselişi filmi, 300 spartalı, vizyondaki filmler, savaş filmleri, en iyi filmler, IMDb 7 ve üzeri sinema filmleri,  300: Bir İmparatorluğun Yükselişi izle, 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi seyret, film tanıtım, dram filmleri, 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Ben şahsen beğendim ama ilk filme göre biraz daha sönük kalmış gibime geldi benim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.