-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » SAMSUNG GALAXY ACE STYLE

ads
ads
SAMSUNG GALAXY ACE STYLE
Samsung firması üst seviye akıllı telefonlara önem verdiğini hepimiz biliyoruz. Zaman zaman orta seviye ve alt seviye telefonlara da yer vermektedir. En son olarak Galaxy Ace Style adlı akıllı telefon modelini tanıtan Samsung şirketinin  önemini gözlemiş olduk.

Alt seviye model olarak nitelendirdiğimiz bu model 4-inç büyüklüğünde WVGA çözünürlükte  ekrana yer verilmiş  1.2 GHz hızıda çalışmakta olup çift çekirdekli işlemciden güç almaktadır. Yeni alt seviye modelde  512 MB RAM bulunmaktadır. 5MP çözünürlüğünde otofokus özellikli arka kameraya sahip olan Galaxy Ace Style’da 4 GB dahili hafızayı bünyesinde barındırmaktadır.


MicroSD kart yuvas da bulunan akıllı cigazın hafıza kapasitesi bundandolayı  +64GB’a kadar çoğalltılabilmektedir.. Bluetooth 4.0, Wi-Fi ve NFC teknolojilerine sahip olan bu model telefonun en dikkar çeken özelliği  Android 4.4 KitKat işletim sistemini kullanmasıdır. 1.500mAh genişliğinde batarya ile sunulacak olan  Galaxy Ace Style beyazi krem, koyu, gri renk tonları ile satışa sunulacaktır.. Ülke pazarlarında Nisan 2014 sonlarına doğru satışa çıkarılması beklenmektedir.


Bir önceki yazımızı okumak için >>  LG L70

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.