-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Babalar Günü 2014

ads
ads

Babalar Günü 2014 - Babalar Günü Ne zaman - Babalar Günü Hangi tarihte - Babalar Günü 2014 ne zaman?

Babalar Günü 2014

Babalar Günü, Babalar Günü ne zaman kutlanacak? - , Babalar Günü hangi tarihte? Babalar Günü 2014, Babalar Günü tarihi öğrenmek için adresiniz,  2014 Babalar günü Ne zaman? 2014 Babalar Günü, Babalar Günü ne zaman kutlanacak? Babalar Günü tarihi


Babalar günü yılda bir kez olarak kutlanmaktadır. Ancak sadece bir gün değil her  zaman babalar günü olması dileğiyle. Babalar günü tarihi 15 Haziran 2014 Pazar günü kutlanacaktır.

Babalar Günü Sözleri


Ailemin reisi, büyük aşkım. Medarı iftiharım sevgilim herşeyim! Babalar günün kutlu olsun.



Babam olduğun için mutluyum, sahip olduğum en iyi arkadaşsın. Babalar günün kutlu olsun babacığım.



Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; babam derdim canım babam seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.



Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Babalar günü kutlu olsun.


Babam olduğun için çok mutluyum, sahip olduğum en iyi baba ve arkadaşsın. Babalar günün kutlu olsun babacım.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.