-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Samsung Galaxy Note 4

ads
ads
Samsung Galaxy Note  4
Samsung'un Galaxy tablet serilerine bir yenisi daha katılıyor. Samsung Galaxy Note 4 modelde yeni  detaylar meydana çıkmaktadır . Performans açısından  gayet yüksek özelliklere sahip olan bu tabletin 2 farklı çeşitinin olduğu dikkatleri çekmektedir.. SM-N910C ve SM-N910S kod adlarını taşıyan bu iki farklı serinin  tek farklı özelliği ise bünyesinde bulunduran  işlemcileridir. Şuanlık  büyüklüğü hakkında kesin ve net bir bilgi yoktur.



Samsung Galaxy Note 4′ün 32 GB hafızası bulunmaktadır. 3 GB RAM’inde kullanılacağı  bildirilmektedir.  16 MP çözünürlükte  aarka kısım kamera ve 3.68 MP çözünürlükte  ön kameraya yer verilecektir. Samsung'un Galaxy Note 4  4G teknolojisinide bünyesinde bulunduracaktır. Üst seviye bu modelde  Qualcomm’un en son işlemcilerinden olan Snapdragon 805′in kullanacağı söylenmektedir. .


Bir önceki yazımız >>  Galaxy Tab 4 Nook 7.0 1.2

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. android cihazlar içerisinde en güvendiğim marka, 32 GB hafıza bir tablet cihaz için son derece ideal. Asıl merak ettiğim işlemcisi 3 GB ram ve 16 MP'lik gerçek bir kamera iyi sonuçlar verebilir

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.