-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Twitter'da Sizi Kim Silmiş Hemen Öğrenin!

ads
ads
Twitter'da Sizi Kim Silmiş Hemen Öğrenin!
Dünyanın en büyük sosyal ağlarından twitter kullanımı giderek artış göstermekte ve milyonları aşkın aktif kullanıcıya sahip olan dev sosyal ağ günlük hayatımızın bir parçası haline gelmiş bulunmaktadır. 


Her zaman insanlar sosyal ağlarda takip edilmek ve çok takipçiye ulaşmak ister bunu başarmak her zaman kolay olmayabilir.  Siz birçok ünlüyü ve tanıdıklarınızı takip ederken birçok kişide sizi ilk başlarda takip eder ve sonrasında sizi takipten çıkarmış olabilir. İşte bu duruma unfollow denmektedir. Yani karşılıklı takip ettiğiniz kişi sizi bellir zaman içinde takipçilerinden çıkarmış anlamında bu yüzden sizlerde sizi takip etmeyeni takip etmek istemeyebilirsiniz. Bundan dolayı bunu rahatlıkla anlamak ve unfollow olan kişileri listenizden tek tıkla çıkarmak için size en uygun ve arama motorlarında en iyi bir yere sahip kaliteli site olan "twitpalas.com" sitesinden gerekli işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz.

Bu servis sayesinde sizi silenlerin listesini görebilir, pasif kullanıcılara ulaşabilir, aktif kullanıcıları görebilir, bazı kişileri korumak isterseniz bu kişileri beyaz liste adı verilen listeye ekleyerek koruma altına alabilirsiniz ve daha bir çok özellik ile en iyi hizmeti size verebilmektedir. Twitter unfollow yapanları anında gösteren ücretsiz servisi ziyaret etmeniz önerilir.


Bildiğiniz gibi her ne kadar takipçi sayınız çok olsa bile belli bir zaman sonra bu takipçiler giderek azalma eğilimi göstermektedir. Bunun nedeni sizi ekleyen kişiler sizinde onu ekleyeceğini varsayarak kendi takipçi listesini çoğaltmak adına bir eylemde bulunduktan sonra karşığını gördükten sonra silenlere Twitter, unfollow yapanlar adı verilmektedir.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Önceden merak ediyordum silenleri ama artık umrumda değil silen siler çokta tınnn :)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.