-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Pek Yakında filmi (2014)

ads
ads

pek yakında 2014 cem yılmaz
Pek Yakında (2014) Film Tanıtımı

Vizyon Tarihi: 02 Ekim 2014
Yapımı : 2014 - Türkiye
Tür : Dram , Komedi , Macera
Süre:  2 saat 10 dakika
Yönetmen : Cem Yılmaz
Oyuncular : Cem Yılmaz , Ozan Güven , Özkan Uğur , Ayşen Gruda , Tülin Özen
Senaryo : Cem Yılmaz


Pek Yakında Filmi Hakkında:


Usta komedyen Cem Yılmaz'dan yep yeni ve çok iddialı bir film. Ülkemizin en iyi komedyenlerinden olan cem yılmaz birçok filme imza atmıştır. Yeni filmi olan "Pek Yakında" filminin yönetmeni ve senaryosunu kendi yazdığı çok güzel Türk filmlerinden biri. 2 Ekim 2014 perşembe günü vizyona giren film birçok kişi tarafından izlenerek tam puan almıştır. Cem yılmazın neredeyse tüm filmleri güzeldir ve çok iyi filmlere imza atan hem yönetmen, senarist ve komedyen olarak akıllarda kalacak film.

Pek yakında filminin başrollerinde oynanan oyuncular "Cem Yılmaz , Ozan Güven , Özkan Uğur , Ayşen Gruda , Tülin Özen" yönetmen ve yazar "Cem Yılmaz" ile 130 dakika süren çok güzel film sinemalarda izleyebilirsiniz.


Pek Yakında filminin özeti:


Geçmiş dönemlerinde oyuncluluk yapmış olan ancak bu işte pek başarılı olamamıştır. Bundan dolayı korsan cd-dvd gibi illegal iş yapmıştır ve bir süre sonra bu illegal işine son vermiştir.  Korsancılık işinden vazgeçmesinin sebebi eşi tarafından boşanılacak olmasıdır ve eşinden ayrılmak istemediği için işine son vermiştir. Fakat beş parası yoktur ve işide aklına zekice bir fikir gelir. Bir film çekecektir. Şahikalar-Kötülüğün Sonu sinema filmini tekrar çekemeye yeltenir. Çok eski zamanda çekilmiş olan bu filmi yeniden canlandırarak sinemaya aktarmak için eski sinema oyuncuları kadrosunda toplar. Bu filmi eski yeşilçam usulü çekecektir ve büyük bir maceraya ilk adım olacak ve sınırlar zorlanacaktır.

Pek yakında filminin sinema seanslarını aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

http://www.sinemalar.com/sinemasalonlari


Pek yakında,  pek yakında cem yılmaz fimi, vizyondaki filmler, sinemalar, beyazperde, pek yakında filmi hakkında, pek yakında oyuncuları, pek yakında filmi izle, sinemada izle, vizyondaki filmin tanıtımı

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.