-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Yürüyen Ölüler 5. Sezon 3. Bölüm

ads
ads

The Walking Dead 5.sezon 3.bölümü Ekranlara geldi!


Yürüyen ölüler ( The Walking Dead ) dizisinin 5. sezonun 2. bölümü yayınlanmıştı. Yeni sezonun 3. bölümü yayınlandı. Dünyada izlenme rekorları kıran dizi İlk olarak ABD'de yayınlanmaktadır. Ülkemizde FX televizyonunda izleyiciyle buluşuyor.



Yürüyen Ölüler ( The Walking Dead ) 3. Bölümü Özeti:


Ölümle yaşam arasında bırakan ve dünyayı saran bu virüsü tedavi etmek için çareler aranmaktadır. Bir türlü tam tedavi yöntemi bulunamıyor. Her geçen gün insanlar zombiye dönüşüyor. Hayatta kalanlar ise kendilerini korumak için çeşitli yöntemlere başvuruyorlar.

Dizi karakterlerinde nefret ve aşk bir arada devam ediyor. Çatışmalar ve ayrımcılıklar ortaya çıkıyor.


Yürüyen Ölüler 5. Sezon 3. Bölüm

The Walking Dead 5. sezon 3. bölüm fragmanı izle


http://www.fxtv.com.tr/diziler/thewalkingdead/videolar


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.