-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Çok Yorum Alan Konularınız İçin Eklenti

ads
ads

Çok Yorum Alan Konularınız İçin Eklenti
Şüphesiz en çok kullanılan blog alt yapısı blogger'dır. Bizlerde elimizden geldiğince sitenize zenginlik katacak ve faydalı olacak eklentileri yer yer paylaşıyoruz.

Bugün ki eklentimiz, en çok yorum yapılmış konuları bir kaç satırda gösteren yararlı eklenti. Eklentinin sizlere sunacağı artılar ise, ziyaretçileriniz en çok yorumlanan konuları görünce ilgisini çekecek ve o konuya giderek yeni ziyaretçilerin yorum yapmasını sağlayacaktır. Seo için yorum çok önemlidir. Bu sitenizin hem güncel kalmasını hemde içeriğinizin üst sıralarda çıkmasına neden olacaktır.


Sitenizin yönetim paneline girerek Gadget Ekle >> HTML/JavaScript seçeneği kısmından devam ederek açılmış olan kutucuğa aşağıdaki kodu eklemeniz yeterli olacaktır.

 

Kod içinde yapmanız gereken tek değişiklik  "http://www.ibrahimfirat.net" yazan yere kendi site adresinizi yazmanızdır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. aradığım eklentiyi buldum sonunda.Umarım işe yarar ,teşekkürler

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.