-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » MEDCEZİR 50.BÖLÜM (Star tv) Son Bölümü

ads
ads
MEDCEZİR 50.BÖLÜM (Star tv) Son Bölümü

Medcezir 50. bölüm izle (Star Tv)

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi medcezir 29 Kasım 204 cuma akşamı Star tv ekranlarında izleyiciyle buluştu. Medcezir dizisinin hayran kitlesi oldukça büyük. Her hafta aşk dolu sahnelerle dolu dizide bu hafta neler yaşandı.

Mira ile Yaman'ın aşk dolu görüşmelerine şahit olacaksınız. Romantik anların yoğun olduğu bu bölümde ayrılan aşıkların tekrar birleştiği anlara şahit olacaksınız.

Medcezir 50. Bölümün özeti:

Miranın piyanosunda yamanın içinden gelen notalar adeta dökülür. Bu müzik pişmanlığı, aşkı ve romantikliği çok iyi şekilde anlatmaktadır. Mira yamandan zaman ister tam affedileceğini hissettiği anda. Yaman her zaman miranın düşüncelerine saygı göstermiş ve zaman konusunda da aynı tutum içinde olmuştur. Ancak geçen zaman aleyhlerine işlemekte ve bu zaman için elinden geleni yapmaya hazırdır.

Medcezir 50. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın

http://www.startv.com.tr/dizi/medcezir

Bir önceki bölüm tanıtımı >> Medcezir 49. bölüm

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.