-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Subway Surfers İndir - Macera Android Oyunu

ads
ads

Subway Surfers İndir - Macera Android Oyunu
Subway Surfers Android Oyunu

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte birçok oyun piyasaya sürüldü özellikle Android cihazlar çıkan oyunlar çok tutuldu ve en çok indirilen oyunlardan biri olan "Subway Surfers" oyunu en iyi ve çok beğenilen oyunların lideri oldu. Günümüzde oyun tutkunlarının çok tercih ettiği Subway Surfers bir koşu oyunudur. Benzerlerinin en iyisi dediğimiz bu oyunu Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Subway Surfers, kaçma ve koşma oyunu oldukça eğlenceli ve kısa sürede tutkunu olabiliyorsunuz. Hemen hemen tüm android cihalarda denk gelmiş olabilirsiniz.

Oyunun asıl amacı: Jake isimli kahraman yanındaki köpeğiyle beraber kaçmaya çalışıyor ve hemen arkasında onu takip eden peşini hiç bırakmayan bir polis var. Polisten kaçarak ve engelleri aşarak puan toplamanız lazım yükselmeniz için.

Oldukça iyi kodlanmış oyun renk tonları ve 3 boyutlu görsel efektleriyle dikkatleri üstüne çekmektedir. Subway Surfers diğer önemli özelliklerinden biride sürükleyici müziklerin içinde yer almasıdır. Oyunseverler saatlerce oyuna kitlenmiş vaziyette zamanları geçirebilmektedir. Bu oyunu Android cep telefonlarınızda ve tabletlerinizde olması gereken macera oyunlarındandır.


Ara sıra tren rayları üzerinde kaçmak ve polisten kurtulmak için çaba gösteren Jake bazende trenlerin üstünde kaçış yaparak puan toplamaya devam ediyor. Oyunda aldığınız puanlarla ve ilerleyen seviyelerde roket sırt çantası ile polisten çabucak kurtulabilirsiniz ve dahası var. Sörf tahtasına sahip olabilirseniz bu hızınızı daha çok etkileyecek ve çok eğlenceli dakikaların tutkunu olacaksınız.

Subway Surfers oyununu oynarken altın toplamanız gerekmektedir. Topladığınız bu altınlar biriktiğinde yeni bir karakter açabilir veya özelliklerini değiştirme imkanına sahip olabilirsiniz.

Android oyunun bir diğer özelliği ise Facebook entegresi ile Facebook kişi listenizde Subway Surfers oyununu oynayan arkadaşlarınızın aldığı puanları görerek kendinize hırs yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızı geçmek için daha yüksek puanlar için çabalarsınız.

Henüz bu macera oyunu ile tanışmadıysanız Subway Surfers oyunu ücretsiz olarak indirerek dünya çapında insanlarla en yüksek puanı almak için yarışa hazırlanabilirsiniz.



Subway Surfers oyununu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kiloo.subwaysurf


Bir önceki android oyunu >>  Clash of Clans v6.322.3

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Sao Poulo'da sörf yaparken Top Run adlı yarışlara katılın mutlaka çok zevkli hem de ülkemizden oyuncularla yarışabiliniyor

    YanıtlaSil
  2. Benim severek oynadığım bir oyundur tavsiye ederim herkese.

    YanıtlaSil
  3. Apk dosyasımı bu yoksa googleplaye mi yönlendiriyor ? benim telefonumda bi sorun var sanırım playdan bir çok oyuna hata veriyor :(

    YanıtlaSil
  4. çok zevkli bir oyun.baya oynayan kişilere denk geliyorum .bende indirip deneyeceğim zevkli bir oyun gibi

    YanıtlaSil
  5. Çok zevkli be ! Teşekkürler admin telefonu elimden bırakamaz oldum.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.