-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Sevgililer Günü Hediyesi Alacaklara 7 Öneri

ads
ads
Hediye seçmek çoğu kişi için sıkıntılı bir sürecin tarifi anlamına gelebilir. Hele hediye alınacak kişi eş veya sevgili olursa ve bir de hediye sevgililer günü için alınacaksa kâbus başlıyor demektir.

Biz buradan size ahkâm kesecek, aman da şöyle kolaydır hediye almak, böyle pratik yolları vardır, şuradan iki ölçü tavsiye verdik mi işlem tamamdır, gibi bir şey demeyeceğiz. Eğer böyle bir beklentiniz varsa yazının devamı size göre olmayabilir.

Hediye almak gerçekten de zordur ve pek az kişi gerçekten aldığı hediye ile karşısındakini mutlu edebilmektedir. Elbette tabiri caizse işi kaba kuvvete döküp pahalı hediyeler alarak sorunu çözmeye çalışan sonradan görmeleri bu yazının kapsamı dışında değerlendirmek gerekir.

Neyse, konu dağılıyor, biz sadede gelelim ve hemen işinizi kolaylaştırabilecek önerilerimizi sıralayalım.
sevgiliye hediye




1.      Öncelikle eşiniz veya sevgilinizin son zamanlardaki eğilimlerini, okuduklarını, araştırdıklarını yeniden bir hatırlayıp gözden geçirin. İnternette neler arıyor, nelere bakıyor, gazete ve dergilerin içerisinde en çok neler ilgisini çekiyor bir yolunu bulup öğrenin.

2.     Bütçeniz yeterli ise almak isteyip de bir türlü alamadığını bildiğiniz bir şey, çok değerli ve anlamlı bir hediye olabilir.

3.     Baş başa kalmak sevgililer için en cazip şeylerin başında gelir. Birlikte baş başa kalabileceğiniz ve onun çok görmeyi istediği bir tatil beldesinden iki kişilik rezervasyon yaptırabilirsiniz. Bir taşla iki kuş vurmak anlamına gelecek bu hediye ile kendiniz de sebeplenmiş olursunuz, fena mı?

4.     Kendinizi zorlayıp biraz daha yaratıcı olmanız ve telefon, saat, çakmak, çerçeve, elbise, parfüm gibi gündelik şeylerden uzak durmanız her anlamda iyi olacaktır. İkrama geçmediği gibi muhtemelen kendiniz de bir süre sonra keşke bunu yapmasaydım diyeceksiniz.

5.      Sevgililer günü için mutlaka pahalı bir hediye almanız gerekmez. Bazen çok ucuz bir hediye çok çok pahalı olandan daha anlamlı olabilir. Bunun yolu sevgilinizi tanımaktan geçer, bunu unutmayın.

6.     Hediyeyi aldınız, güzel bir şekilde paketlediniz ama emin olun bu hediyenin sunumundaki zarafet de en az hediyenin içeriği kadar önemlidir. İşin bu noktasını da es geçmeyin ve olabildiğinde özenli olun.

7.      Son olarak asıl değerli olanın sevginiz, sevgiliniz veya eşiniz olduğunu hiçbir zaman göz ardı etmeden, hediye ile olan ilişkinizi sevginin yerine koymadan davranabilmeyi becererek bu sevgililer gününü yaşayın.



Yazar Hakkında: Bu satırların yazarı, alışveriş, telefon karşılaştırması, ucuz ürün önerileri, deniz, balık, balıkçılık, güncel, teknoloji, yemek, aşk, sevgi gibi çok çeşitli konularda yazılar yazmaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Bunu ben değil sevgilim düşünsün, şahsen ben hediye almayı düşünmüyorum zaten kendim en büyük hediyeyim :D Güzel öneriler elinize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Ayşe Allah senin sevgiline yardım etsin. Böyle bir mantık mı var ya ben kendim en büyük hediyeyim :) Kadını bu kadar edilgen bir konumda tutmak kadına da hakaret gibi değil mi

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.