-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Autodesk Pixlr Uygulaması

ads
ads

Autodesk Pixlr

Son olarak klasik fotoğraf düzenleme uygulamalarından biri olan Autodesk Pixlr, diğer uygulamalarda olduğu gibi efektleri ile ilgi çekmektedir.

Kaliteli kolajlar meydana getirebilirsiniz, resimler üzerine çok sayıda font seçeneği ile başarılı fotoğraf düzenleyebileceğiniz bu uygulama ile, sonradan odaklama yapma seçeneği bulunmaktadır.

Android ve iOS destekli bu uygulama, gerekli olan birçok özelliği ile kullanmanız gereken fotoğraf düzenleme uygulamalarındandır.

Android için Autodesk Pixlr indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pixlr.express

iOS için Autodesk Pixlr indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın

https://itunes.apple.com/tr/app/pixlr-express-photo-editing/id526783584
Autodesk Pixlr Uygulaması









ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.