-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Esra Dermancıoğlu Kimdir?

ads
ads

Esra Dermancıoğlu Biyografisi


Esra Dermancıoğlu sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. Doğum Tarihi : 07.12.1968 Ülkesi Türkiye olan Esra Dermancıoğlu birçok dizide rol almıştır. Özellikle Fatmagülün suçu ne dizinde daha çok tanınmıştır.

Esra Dermancıoğlu Kimdir?



Dedesi Cümbüş enstrümanını yapan kişi olan, Zeynel Abidin Cümbüş'tür. İlk eğitimini eğitimini Pierre Loti lisesinde okuyarak Dermancıoğlu, bundan sonra  Franklin College İsviçre'de öğrenimini devam ettirmiştir.. Dermancıoğlu, Şahika Tekand'ın eğitim verdiği Stüdyo Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi ve Derya Alabora'nın konservatuvarında ses dersleri almıştır.

Rol aldığı dizi ve sinema isimleri


Televizyon dizileri

Sen Harikasın, 1. sezon, 2008
Avruya Yakası, 6. sezon, 2009, 163. bölüm, konuk oyuncu
Fatmagül'ün Suçu Ne?, 2010, 2011, Mukaddes yenge
Küçük Hesaplar, 2012
Doksanlar, 2013, Şükran Tuncay

Sinema filmleri


Kadın İşi: Banka Soygunu, 2014, Dürdane
Moral Bozukluğu ve 31, 2010, *** komşu

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.