-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Semerkand Nedir?

ads
ads
1997 yılında limited şirketi olarak kurulan Semerkand, kısa zamanda bünyesine kattığı diğer şirketlerle girdiği sektörlerde büyüyerek şirketler grubu hâline gelmiştir.

İlk olarak Semerkand Dergisi’nin yayın hayatına başlamasıyla yayıncılık sektörüne adım atan Semerkand Şirketler Grubu, sonraki yıllarda Mostar ve Semerkand Aile dergilerinin okuyucu karşısına çıkmasıyla sektörde kısa sürede kendine güçlü bir yer edinmiştir.

Semerkand Şirketler Grubu bünyesine bağlı olan dokuz yayınevi markası altında dinî-tasavvufi, kültürel, edebî, tarihî ve çocuk edebiyatı türlerinde 500’den fazla yayımlanan seçkin eser okurların beğenisini kazanmış; Semerkand Takvimi milyonlarca ailenin evlerindeki yerini almıştır.

2003 yılında dinleyenlerin huzuruna çıkan Radyo 15, 2012 yılında Semerkand Radyo adını almış, kazandığı ödüllerle radyoculukta kendinden söz ettirmiştir. Semerkand Şirketler Grubu, radyoculukta yakaladığı başarısının ardından, Semerkand TV markasıyla da televizyonculuk sahasına adımını atmıştır. Semerkand TV, kendine özgü yayın anlayışı, bu alana getirdiği çizgi, koruduğu değerleri ve geniş program yelpazesiyle izleyenlerin beğenisini toplamaktadır.

Türkiye ve Dünya’nın pek çok yerinde 200’e yakın noktada yer alan Semerkand İletişim Merkezleri, Grubun toplumla doğrudan temas kurmasına imkân sağlamaktadır.

Kaynak >> Semerkand.com.tr


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.