-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Dünyadaki En Gizemli 5 Olay

ads
ads

Dünyada Gizemini Koruyan 5 Kayıtlı Olay


Dünya genelinde kayıtlara geçmiş en gizemli video kayıtları. Sırrı çözülemeyen bu 5 olayı sizlere sunuyoruz.


1.   Elisa Lam Ölmesi


Birçok ölüm insanı düşündürür ve gizemli biçimde sırrını korur.  Elisa Lam isminde bir kadın 19 Şubat 2013 tarihinde kaldığı bir otelin su tankerinde ölü olarak bulunmuştu. Henüz 21 yaşında olan Elisa'nın ölümünü otel çalışanlarının ve müşterilerin çeşme suyunun renginde  değişiklik aynı zamanda tadında bir tuhaflık olduğunu farkederek yetkililere haber verilmesiyle ortaya çıkmıştır. 


4


Bunun nedeni Elisa isimli turistin cesedinin su deposunda yaklaşık 3 hafta boyunca kalmış olmasıdır.  Bu gizemli ölümü araştırmak için polisler kameraları inceleme altına aldılar ve görüntüler oldukça  ürperticiydi. 

Çünkü Elisa asansöre doğru hızlıca koşarak geliyor ve sanki arkasından biri kovalarcasına biri geliyormuş gibi, ancak asansörün birçok düğmesine basmasına rağmen bir türlü asansör hareket etmiyor. 

Bununla beraber genç kadın bizlerin göremediği biriyle konuştuğu izlenimi veriyor ve anlamsız hareketler yapıyor.  Aynı zamanda  konuşurken elleri normal bir insanın yapamayacağı imkansız şekilde terse dönüyordu. 

Elisa gittikten sonra bir daha asla  geri dönemedi ve gittiği andan itibaren asansör hareket etti.  Bu ölümün ardından asansörde görevliler inceleme yaparak bir arızanın olup olmadığına baktılar ancak herhangi bir arıza tespit edemediler. 

Genç kadının cesedi su tankerinde bulunmasıyla birlikte olay işin içinden çıkılmaz bir hal almaya  başladı.  

Çünkü Elisa’nın 2 farklı güvenlik alarmıyla korunan kilitli kapıları açıp fark edilmeden çatıya çıkması, su tankerine tırmanarak kapağını açması ve tankerin içine girdikten sonra tek başına arkadan kapağını kapatması asla olacak bir iş değildir..


2. normalpornfornormalpeople.com


Bir web sitesi olan ve duvarında yazan yazı ise “Tanrınız benim duvarlarımın içinde size yardım edemez, ama kesindir ki; dizlerinizin üstüne çökeceksiniz” kelimelerinden olan ve bazı kişilerin gizli örgütlerle ilişkilendirdiği esrarengiz ve kasvetli bir web site olarak bilinmektedir.

1


Bu siteyi gizemli yapan en önemli özelliklerden biri ise tasarımıdır. İlk bakıldığında oldukça basit gibi gözüken bu siteye giren birçok ziyaretçi ne anlama geldiğini bilmediği için hemen siteden çıkar.  Ancak site içerisinde belli bir süre geçiren kişiler sitede yer alan alakalı yazıları bulurlar.  Aynı zamanda herhangi bir özellik teşkil etmeyen ancak bir indirme linki olan kelime gruplarında oluşan acı dolu ve ızdıraplı videolar beklemektedir.

3. Max Headroom Olayı

WTTW adında bir televizyon istasyonu 22 Kasım 1987 yılında kimlikleri belirlenemeyen kişi veya kişilerce hacklenmiştir. Bu sayede yayına çok korkunç bir video koyulmuştu. 

Milyonların izlediği kanalda hiç beklenmedik anda beliren bir maske giymiş kişi hem inlemekte aynı zamanda da deli gibi gülmekteydi. 

2


Bu video ortalama  90 saniye sürmekte ve bu zaman içinde maskeli adam "beni yakalamaya geliyorlar" ve "sevginiz yok oluyor" diye bağırarak daha ürpertici hal alıyordu. 

Araştırmalar sonucu bunu yapabilmek için çok güçlü mikrodalga sinyalleri ile etkilenebileceği ancak bunun imkansız olduğunu belirtmektedirler.  Bundan dolayı bu gizemli olayın sıradan herhangi bir insanın yapabileceği bir olay olmadığının kanıtı olarak tarihe geçmiştir.

4.  Satanist Tarikat


2015 senesinin ilk günlerinde internete satanist bir tarikatın ritüellerini anlatan ve Türkçe anlamı “Papaz Bebekleri Öldürür” olan “Papa kills babies” adlı bir video upload edilmişti. Videoda yer alan bir erkek ve kız çocuğu gizli bir tarikat tarafından nasıl istismar edildiklerini ve terk edilmiş bir kilisede bebeklerin nasıl kurban edilip kafa taslarıyla dans edildiğini anlatmaktadır. 


3


Bağlantıların ve ilişkilendirmelerin doğru olması şeytan öğretilerini temel alan “Dokuz Açılar Tarikatı“ isimli tarikatın hala aktif olduğu anlamına gelmektedir.


5. Garip Sesler

Son zamanlarda bazı bölgelerde meydana gelen uğultular duyulmaktadır. Kimberly Wookey 29 Ağustos 2013 gündüzü bazı tuhaf sesler ile uykusundan uyanmış  ve korkmuş bir biçimde kamerasını alıp bu olayın seslerini bir video kaydı ile kayıt altına almıştı.

Kesin olarak neden ve nereden oluştuğu bilinmeyen bilimsel olarak da bu zamana kadar açıklanamayan bu sesler için Fizik Profesörü Pierre St. Maurice kuzey ışıkları tarafından yayılan manyetik dalgalar sonucu meydana gelebileceğini ancak kesin olmadığını dile getirdi.

Başka yapılan bir bildirim ise düşük frekanslı bu uğultuların kaynağının; Alaska’nın Gakona bölgesinde ABD Silahlı Kuvvetleri ve Deniz Kuvvetleri tarafından beraberce yürütülen bir proje olan HAARP, Türkçe açılımıyla Yüksek Frekans Aktif Güneşsel Araştırma Programı olduğu söylenmektedir.


Bir önceki konumuz "Dünyadaki En Garip ve Gereksiz 5 Estetik Ameliyatı" olan konumuza gözatabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.