-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Kayıp Ada Filmi (2009)

ads
ads

Land Of The Lost - Kayıp Ada Filminin Tanıtımı:

ABD yapımı 2009 filmidir.  Tür olarak komedi, fantastik, gerilim, macera, aksiyon, bilim kurgu içeriklidir. Kayıp ada filminin yönetmeni "Brad Silberling"  ve oyuncularından bazıları ise "Will Ferrell , Anna Friel , Paul Adelstein , Danny McBride , Eve Mauro" ile  ortalama filmin süresi 1 saat 40 dakikadır. IMDb puan sıralaması ise 49.388 oyla on üzerinden 5/3 olarak belirlenmiştir. 

Kayıp Ada Filmi (2009)


Land Of The Lost - Kayıp Ada Filminin Özeti:

Dr. Rick bir bilim insanıdır. Kendi geliştirdiği uzay ve  zaman içerisinde yolculuk yapacak ufak bir makine yapmaya başlar ve devamını bir türlü getiremez. Eğitim verdiği akademide ise karşısına genç bir kadın çıkarak hayatını tamamen değiştirir. Zamanında dr. rick için araştırmalar yapmış ve kendisini çok iyi tanımakta ve güvenmektedir. Dr ise kendine pek güveni yok neler olup biteceğinden habersiz olduğu için makineyi kullanamaz durumda beklerken, genç kadınla yolculuk esnasında aniden karar vererek milyonlarca sene öncesine giderler. 

Zamanda ileri, geri, sağa, sola gitme gibi becerileri vardır icat ettiği makinenin. Gittikleri yerde dinazorlar vardır. Bu fantastik yerde birde maymuna denk gelirler. Kısa zamanda anlaşırlar ve arkadaş olurlar. Ancak kötü niyetli bir kişi, uzayın ufacık bir karesinde  binlerce yıl hapsedilmiş, cezaya çarptırılmış kişi makinenin peşinde ve bu sayede tüm gezegenleri yok etmek için fırsat kollamaktadır.

Kayıp ada filmi ( Land Of The Lost ) filmi çok eğlenceli 2009 yılına ait olmasına rağmen konu olarak ilgi çekici ve sürekleyici, Hiç sıkılmadan, hem gülerek hem şaşırarak izleyebileceğiniz akıllarda kalacak bir sinema filmidir. İF ailesi olarak tavsiye edilir.

Bir önceki sinema filmi tanıtımı "Gece Yarısı Sokakta Tek Başına Bir Kız (2014)" filminin incelemesini yaptık. Detaylara konumuza giderek ulaşabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. İzlemedim bu filmi çok ilginç geldi listemde ekleyecegim çok sagolun

    YanıtlaSil
  2. seksenlerden kalma gibi beğenmedim çok sıkıcı dinozorlu kısımları idare eder

    YanıtlaSil
  3. Eğlenceli ve farklı bir film. Efektler çok iyi olmasa da film izleyiciye keyifli anlar yaşatıyor.

    YanıtlaSil
  4. evet eski bir film bu tarz filimler izlemeyi sevenlere hitap ediyor...

    YanıtlaSil
  5. Baya esrarengiz bir filme benziyor , akşam izlemek lazım.

    YanıtlaSil
  6. Allah Allah duymadım görmedim izlemedim.Ama madem gülecek ve şaşıracağız hemen listeye aldım

    YanıtlaSil
  7. izlenmeye değer eski bir film farklı bir konusu var.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.