-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Kayıp Kedi Findus Filmi (2016)

ads
ads

Kayıp Kedi Findus - Pettersson und Findus - Kleiner Quälgeist, große Freundschaft filmi hakkında:


Filmin yönetmeni "Ali Samadi Ahadi" ve seslendiren kişiler "Ulrich Noethen , Marianne Sagebrecht , Max Herbrechter , Caroline Schreiber , Ali Samadi Ahadi", "Kayıp Kedi Findus" filminin türü ise "Animasyon , Aile , Macera" ve vizyon tarihi ise "19 Ağustos 2016" Almanya 2014 yapımı sinema filmidir.

Kayıp Kedi Findus Filminin özeti:


Ünlü çocuk serisi kitabından uyarlanan animasyon filmidir. Bu filmde çok cesaretli olan bir kediyi konu alıyor. Kedinin ismi Findus ve kendine bir ev, barınak ve kalabileceği küçük bir yer araştırması içindedir. Sonunda geze geze kırsal bir bölgeleye gelir. Burası İsveç'tir. Bu çiftlikte yaşayan yaşlı bir çift vardır. Findus ile haytaları bir anda değişir. Daha önceleri sessiz bir yaşam sürerken şimdi ise artık daha eğlenceli günler geçirmeye başlarlar. Ve bundan dolayı yaşlı çift artık çok neşelidir. Ancak findus biraz garip davranan kedidir. İki ayağının üzerinde durma yeteneği ve çocuk gibi davranma özellikleir vardır. Bu yüzden insanlar tarafından ilginç ve garip görülmektedir.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.