-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » İnstagram Hesap Silme

ads
ads

İnstagram Hesabı Nasıl Kapatılır?



İnstagram hesabını silmek, kapatmak, kalıcı olarak silmek.


İnstagram kullanıcıları oldukça fazla sayıya ulaşmaya devam ediyor. Bu nedenle hesabını kapatmak isteyen pek kullanıcı olacağını sanmıyorum ama ara da bir kapatmak isteyen kişiler ve eski hesapları varsa yenisini açmak isteyenler olabilir. bu sebeple bilmeyenler için instagram hesabı nasıl kapatılır. Ve nasıl kalıcı olarak hesap silinir adım adım göstereceğiz ve aşağıdaki video da gösterdik. Dilerseniz izleyebilirsiniz. Adımlar zaten çok basit hemen hemen herkes yapabilir. 

  • İlk olarak şu adrese gidin. "https://www.instagram.com/accounts/login/?next=%2Faccounts%2Fremove%2Frequest%2Fpermanent%2F" ve hesabınıza giriniz. Sonra karşınıza şu şekilde sayfa açılacak. 
hesap sil

  • Alt bölümde kalın yazılmış olan "hesabını neden siliyorsun?" seçeneğinden herhangi bir nedeni seçerek devam ediyorsunuz. 
  • Sonrasında devam etmek için ilgili hesabınızın şifresini giriyorsunuz ve en altta kırmızı butonda hesabı kalıcı olarak sil butonu var ona tıklayın ve hesabınız kalıcı olarak silinecektir. 
Yapmanız gereken işlemler sadece bu kadar ve kolay, kolay gelsin. 



İnstagram Hesabını Kalıcı Olarak Sİlmek 2018 Video izle



İnstagram ile bir önceki yazımızda "instagramda tüm cihazlardan nasıl çıkış yapılır?" detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. çok uğraştım silemedim instagram hesabını harika oldu çok ama çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.