-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bir Kızın Sizi Sevdiğini Nasıl Nereden Anlarsınız?

ads
ads
Selam
 

    Gercekten cok zor bir soru desem yeridir Bir Kızın Sizi Sevdiğini  anlamak aslında zor değil kızına insanına  gore değisir erkeğin yasamıs gormus olması buna avantaj bazı kızlar vardır   sevdiğini cabuk belli eder bazıları askından olse bıle  belli edemez birinci kız ise karsndaki zaten anlamak ıcın   ozel bı zekaya gerek yok ama dıgeri ıcın ısler degısır mesela  erkekler   hemen bellı eder bır kızın hoslandığını anlamının en  sagla  teorısı gozlerine baktığında  konusurken sacıyla basıyla oynamasıdır heycanlanır   ama sonuc olarak anlamak cok zor kızları

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.