-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Dunyanın En iyi Filmi Hangisi

ads
ads
Merhaba

Dunyanın En iyi Filmi Hangisi diye bir soru sorulsa insanlara yada sinema severlere  herkez farklı farklı filmleri kendilerine  göre   en iyisi olarak belirlemistir aslında  bu soru bence yanlıstır cunku  dunyanın en iyi  filmi diyebileceğimiz  tek bir  film aslında bulmak zordur aynı  seviyede bir cok  film vardır ve karar bile veremessiniz  ama ilk 5 ilk 1o olarak  sıralama olabilir 2o1o yılına kadar kayda değer bir  film görememistim   ve gelmis geçmis bu zamana kadar cıkan  bana göre en iyi film inception ( baslangıç ) leanordo dicaprio nun basrolde oynadığı sıradısı  filmdir

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.