-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » En iyi İRC Server Sohbet Siteleri Hangisi ?

ads
ads

en iyi sohbet sitesi hangisi, en iyi chat sitesi hangisi, en iyi irc server, en iyi irc server 2012, en iyi mirc hangisidir, en iyi sohbet odaları hangisi, en popüler irc server 2012, popüler sohbet serverler


Zamanımızda  artık sohbet serverleri bir bir  gerilemekte olup  facebook çıktığından beri   eski değeri   kalmamıştır ama sohbet serverlerini sevenler   tabiki bu tur   yerlerden pek vaz geçemezler her ne kadar artık bu zamanda ilkel kabul edilsede     sohbet ortamlarının yeri ayrıdır..


Zamanımızda  artık kaliteli    gerçek userlerin olduğu bir sohbet platformu bulmak  oldukça zorlaşmıstır     fakat genede ayakta kalabilen   serverler mevcuttur  en iyi sohbet  platformu  mynet sohbet'tti  2 sene önce  kapanmıştır  smeet gelerek  yerini doldurmaya çalışmak istemiştir ama    eski   chat aleminin yerini bence  tutmamıştır kullanıcısı  çok olabilir ama eski sohbetçilerin istediği  her zaman eski sistemdir..

Su  zamanda en iyi kaliteli  bot  fazla olmayıp  iyi bir  sohbet platformu sayılacak  siteleri sıralayacağım

Soyle.net : 

En çok  useri kullanıcısı % 80 i canlı useri olan  irc serverdir..

Sohbet.net :

En az soyle net kadar kaliteli iyi bir  ortama sahip  soyle netten bana göre daha canlı bir serverdir..

Trsohbet.com :

Ve son olarakta  trsohbet  irc serveri bu üçü suanda en iyi  hepside birbirne yakın derecede kaliteli sohbet ortamı sunmaktadır ...

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.