-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » En İyi Tekil Ziyaretçi Sayacı Hangisidir ?

ads
ads
Merhaba

websitesi  olan herkezin merak ettiği sorulardan biridir webmasterler bir çok sayac sistemini denemistir ama    her biri farklı istatistikler göstermekte buda kafaları karıstırmaktadır akıllara gelen soru acaba hangisi dogru bilgi veriyor gibisinden  bende  bütün sayacları denedim  iyi diyebileceğimiz eskiden sayyac vardı webstats vardı ama   eskisi gibi doğru bilgi istatistik vermiyorlar suan  ve her  zaman en iyi olan kesinlikle google analytics birinciliği kimseye bırakmamıştır biraz karışıktır o yüzden çok kişi kullanmakta  tereddüt eder  ve  her gün 12 den sonra sayım bilgisi vermektedir belkide o yüzdendir benim tercihim google analytics ve statcounter dir  statcounter google analytics  den sonra gelen en iyi sayactır herkeze tavsiye ederim deneyin farklı sizlerde görünn

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.