-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » H1,H2,H3 Etiketleri Google Ve Seo için Önemi

ads
ads
h1


H1,H2,H3,H4,H5,H6 Etiketleri Nedir Ne İşe Yarar?

Heading yani h1,h2 etiketleri   6 ya kadar çıkabilir bu size kalmış olaydır h etiketleri  sayfa başlıklarını ve paragrafları belirtmek için kullanılır  fakat heading etiketlerini kesinlikle yazılarınızda en azından bir  kaç tanesini özellikle  h1 etiketine kesinlikle yer vermelisiniz  google  buna çok  önem veriyor  heading etiketi  yazı başlığı  anlamına gelir sitenizi bu etiketlere göre değerlendirir  etiket  yok ise  yazılarınızı pek dikkate almayacaktır  arama motoru örümcekleri    google'de üst sırala çıkmak için    seo nun en birinci kuralı   h etiketlerine  makalelerinizde  yazılarınızda  yer vermektir..

Heading etiketleri ve seo daki yeri

Google      yazı başlıklarına çok önem verdiği için  h etiketini kullandıgınız  zaman direk   örümcekler  yazı başlıklarına  yöneliyor ve  etiketleri dikkate alarak   ne kadar kaliteli  düzgün seo'ya uygun sekilde etiket kullanıldıysa  +1 puan verip sitenizi üst sıralara  taşıyor.. heading etikenin seodaki  yerini ve ne  derece önem arz ettiğini    sanırım  duymayan bilmeyen kimse kalmamıştır...

Konunun  Özeti  yazılarınıza   değer veriyorsanız  bu etiketleri kullanmaktan kaçınmayınız...  iyi günler..

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.