-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » MEB Öğretmenlerin 2012 İl Dışı Yer Değiştirme Kılavuzu

ads
ads
İl Dışı Başvuruları 30 Temmuz – 6 Ağustos 2012 tarihleri arasında …
2012 Öğretmenlerin İl Dışı Yer Değiştirme kılavuzu ve başvuru tarihleri 30 Temmuz 6 Ağustos 2012
2012 yılı öğretmenlerin il dışı atama haberlerini bu sayfadan takip edebilirsiniz. 2012 il dışı atamaları kılavuzu ve atama sonuçları ? il dışı atama başvuru kılavuzu yayınlandı öğretmenlerin süreç ile ilgili yorumları ve haberler bu sayfada ..
2012 Yılında Öğretmenlerin İl Dışı Atama Başvuru Kılavuzu Yayınlandı
Milli Eğitim Bakanlığı 2012 yılı öğretmenlerin iller arası yer değiştirme kılavuzunu yayımladı. Tercih edilecek eğitim kurumları 30 Temmuz, Başvuruların kabul edilmesi ve onay süreci 30 Temmuz–06 Ağustos 2012 tarihleri arasında yapılacak.

2012 Yılı Öğretmenlerin İller Arası Yer Değiştirme Kılavuzu için


Öğretmenlerin il dışı yer değiştirme atama kılavuzu MEB 2012 , İl Dışı Atama Kılavuzu 30 Temmuz 6 Ağustos 2012 , MEB İl Dışı Atama Başvuruları ve Kılavuzu
2012 İl Dışı Atama Başvuruları 30 Temmuz – 6 Ağustos 2012 tarihleri arasında alınacak


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Bu sene tüm öğrenmenlerin tayini çıkmayak mıydı ne oldu o işe?

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.