-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Vodafone cepte internet keyfini sınırsız doya doya yaşayın 2o12

ads
ads
Vodafone cepte internet keyfini sınırsız doya doya yaşamanız için sınırsız cepnet paketi tekrardan geri döndü. Vodafone operatörünün en çok beğenilen ve kullanılan tariflerinden olan Aylık Sınırsız Cepnet paketini tekrardan kullanabileceksiniz. İlk 3 ay için %50 indirimli ödeyeceğiniz sınırsız cepnet paketinin ilk 3 ay için 7 TL ödeyerek kullanabileceksiniz. İlk 3 aydan sonra 14 TL ödeyerek sınırsız internetin keyfini yaşayabilirsiniz.

İnternet kota aşım derdi artık ortadan kalkıyor. Kotayı aştım faturam çok fazla gelecek korkusu olmadan doya doya internetin keyfini yaşayabileceksiniz.

Aylık Cepnet – 250

İlk 3 ay 7 TL daha sonrasında aylık 14 TL ödeyerek sınırsız cepnet internet paketini kullanabilirsiniz. İnternet hızınız 250MB aşınca 96K hızına düşecektir. İnterneti sınırsız kullanabileceksiniz fakat 250MB aşınca çok daha düşük hızda kullanabileceksiniz.

Sınırsız aylık cepnet 250 paketine üye olmak için;

ABONE CEPNET250 yazıp, 3636′ya kısa mesaj göndererek sınırsız cepnet paketine sahip olabilirsiniz.
Aylık Cepnet – 500

İlk 3 ay 9,5TL, sonrasında aylık 19 TL ödeyerek Cepnet500 paketini kullanabilirsiniz. Aylık Cepnet500 paketiyle sınırsız özgürce internete girebileceksiniz. 500MB adil kullanım kotasını aştığınızda internetiniz 96K hızına düşürülerek kullanmaya devam edeceksiniz.

ABONE CEPNET500 yazıp, 3636′ya kısa mesaj göndererek sınırsız cepnet paketine sahip olabilirsiniz.
Bu Kelimelerden Geldiler: vodafone sınırsız internet paketi 2012,Sınırsız cepnet,cepnet ile yasakli site,cepnet 250 sorgu,vodafone sınırsız cepnet paketi 2012,cepnet sinirsiz,vodafone cepnet ile yasaklı site,vodafone cepnet sorgulama,cepnet 250,Cepnet 250 sorgulama

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.