-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Blogger Açılır Menü Yapma ( Hiç Bir Yerde Yok )

ads
ads
Blogger  kullanıcıları için  hazırlanmış basit bir açılır menü kodu  basit dediğime bakmayın kod olarak basit ufak bir kod fakat  her türlü bir çok  yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz ve  hayal dünyanıza göre geliştirebilirsiniz..

Blogger   açılır  sabit menü eklentisi


Bildiğiniz  gibi blogger blogların alt yapısında   sicriptinde  kategorilendirme  yoktur.  Kategori olmaması  ayrı bir sıkıntı  ama   zaten bunu etiketlerle ve de başka yöntemlerle giderebiliyorduk simdiki  uygulamamız  ufak bir koddan oluşan açılır menü   blogunuza   şıklık kazandıracak bir eklenti kendiminde  kullandığı bir koddur..

Ekran Görüntüsü :

blogger

Demosuna  Websitemizin ana sayfasından ulaşabilirsiniz..


Yapmanız  gereken  sadece  aşağıda vereceğim kodu html javasicript kodu olarak gatget olarak eklemeniz 



Eklemeniz Gereken Kod :

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Blogumda denerim güzel durursa kullanırım teşşekürler.

    YanıtlaSil
  2. güzel bende blogger kurdum bunu arıyordum

    YanıtlaSil
  3. çok kullanışlı görünüyor

    YanıtlaSil
  4. belirli bir süreden sonra dolan bloglarda bu kategori işi ve etiketlendirme işi büyük sorun bence. www.boloff.com içinde aynı sorunu yaşadık ancak; http://www.boloff.com/arsiv/ de kullandığımız eklenti ile çözdük, müthiş bir eklenti bence wordpress kullananlara öneririm. Hem seo bakımından, hemde ana sayfadan çıkan index linki bakımında etkiliği olacağını düşündüm.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.