-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Farmville Nedir? Ne İşe Yarar Hakkında Herşey

ads
ads
Farmville nedir?

Farmville, facebook oyunlarının içinde en çok oynanalardan biri olup, tarla ekip, çiftçilik yaparak para kazanmanız ve bu paraları bol bol harcamanızı hedefleyen bir oyundur. Farmville alkoldür, sigaradır bir bağlandın mı, günün 24 saati kendini facebooka bağlanmak zorunda hissedersin.

Farmville nasıl oynanır?

Oyunda karşınıza çıkan plow tool seçeneği yardımıyla tarlalar oluşturabilir, tarlanızı keyfinize göre ekip biçebilirsiniz. Plow tool’ un yanındaki delete tool ise, isminden anlaşıldığı gibi tarlaları eşyaları vs. silmeye yarayan bir araçtır. Plant- Harvest tool yardımıyla da tarlaya tohum ekip biçip, ürün elde edebilirsiniz. Ne kadar çok ürün elde ederseniz o kadar para kazanırsınız.

Farmville hileleri nelerdir?

Efenim, oyunda zaten çiftçisiniz, işiniz tarlayı ekmek, biçmek ürün hasat etmek, helaliyle para kazanmak. Şimdi hileyi versem çiftçilik yapmazsınız ekip biçmezsiniz, üretici kaybeder, tüketici kaybeder, Amerika kazanır. Bu yüzden bu oyun için herhangi bir hile verme gereği duymuyorum.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.