-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kalem Çizimi Adobe illustrator

ads
ads

Yolu Aracı Illustrator'da öğrenmek için zor bir araç olacaktır. Genellikle öğrenmek için hafta sürebilir ve nasıl çalıştığını anlamaya çalışırken başlayanlar her zaman hayal kırıklığı içinde bitirmek. Yani vazgeçmek ve her gün pratik ve yakında herhangi bir şekil çizmek mümkün olacak bilmiyorum.

Düz Çizgiler Çizme

Pen Tool seçin ve ilk çapa noktası eklemek için bir kez tıklatın. Sonraki pozisyon için farenizi hareket ettirin ve ikinci nokta oluşturmak için yeniden tıklatın. İki çapa noktaları birbirine bağlanacaktır. Shown.To yeni bir çizgi çizmek gibi bir W şekli oluşturmak için bu şekilde devam edin, Selection Tool (Siyah Ok Simgesi) tıklayın ve Kalem Aracı tekrar tekrar tıklatın.
illustrator kalem aracı

Bir Yol Kapanış

Bir yolu kapatmak için, Şekli kapatmak için başlangıç ​​noktasını geriye tıklatın.
Bir yol kapatılması

Bir Eğri Çizgi çizimi

Tıklayın ve pürüzsüz bir çapa noktası oluşturmak için kolları söndürmek için sürükleyin.
kalem eğrisi

Yol Tarifi değiştirme

Tıklayın ve pürüzsüz bir çapa noktası oluşturmak için sürükleyin. Farenizi bırakmadan, Alt / Option tuşunu basılı tutun ve yolunu yönünü değiştirmek için kolu yukarı sürükleyin.
kalem eğrisi

Dairesel Yol Çizme

Tıklayın ve pürüzsüz bir çapa noktası oluşturmak için sürükleyin. Noktaları eklemeye devam edin ve yolu kapatmak için başlangıç ​​noktası geri tıklatın.
kalem daire

Bağlantı Noktalarını Ekleme

Kalem Aracı seçilen ile, yeni bir bağlantı noktası eklemek istediğiniz yolun yakınına gidin. Bir artı işareti kalem yanında görünecektir, yeni bir bağlantı noktası oluşturmak için yolda tıklayın.
Çapa noktaları ekleme

Bağlantı Noktalarını Çıkarma

Noktasını kaldırmak için, bir çapa için Pen Tool yakın taşıyın. Bir eksi işareti kalem yanında görünecektir. Silmek için çapa noktası üzerine tıklayın.
Çapa noktaları kaldırarak

Dönüştürme Bağlantı Noktaları

Keskin bir sabitleme noktasına düzgün bir çapa noktasına dönüştürmek için, Kalem Aracı hareket çapa yakın ve Alt / Option tuşunu basılı tutun ve Pen Tool bir ok şekli değişecektir. Bir sabitleme noktasına dönüştürmek için pürüzsüz çapa tıklayın. Tıklayın ve pürüzsüz bir bağlantı noktasına geri değiştirmek için tekrar çapa noktası üzerine sürükleyin.
Çapa noktaları dönüştürmek

Bağlantı Noktalarını Hareketli

Direct Selection Tool seçin ve tıklayın ve çapa üzerinde taşımak istediğiniz.Tıklayın ve konumlarını değiştirmek için sürükleyin.

Çapa Yol değiştirme

Pen Tool ile, hızlı çapa yön değiştirebilirsiniz. Hızlı Yön Seçim Aracı Pen Aracı değiştirmek için Ctrl / Command tutun. Düzenlemek istediğiniz bağlantı noktasını seçin. Çapa kolu görünecektir. Şimdi Ctrl / Command bırakın ve Alt / Çapa Aracı Convert bunu değiştirmek için Seçenek tuşunu basılı tutun. Tıklayın ve yönünü değiştirmek için tutamaçları sürükleyin.
çapa kolu değiştirme

Eski Anahtar çizimi

Kalem Aracı nasıl çalıştığını kavramları öğrendikten sonra, bu eski eski anahtar şekli oluşturmak için öğrendiklerini uygular. Dik açılar, 90 derece için sınırlamak için çapa noktası eklemeden önce Shift tuşunu basılı tutun.
eski anahtar
eski anahtar 2

Nihai İllüstrasyon

Bu, nihai gösterimidir.
final anahtar
Kalem Aracı kullanma ipuçları
  • Küçük çapa olarak kullanarak sizin şekil oluşturmak için ihtiyaç işaret
  • Satır / eğri yönünde bir değişiklik olduğu Çapa noktaları ekleme
  • Yolunu düzenlemek için Alt / Option veya hızla diğer araçları takas etmek Ctrl / Command gibi kısayolları kullanma
  • 45 derecelik artışlarla için yeni bir bağlantı noktası eklerken yolu kilitlemek için kaydırma tutun.

Kalem Aracı için daha fazla eğitim

Ben Pen Tool kullanarak izleme için daha fazla çalışmaları dahil ettik. Bu masaüstünüze kaydedin ve Dosya> Yeri giderek illüstratör yerleştirin.Görüntüyü seçin ve Şablon işaretli olduğundan emin olun. Görüntü artık soluk ve bir şablon olarak alınacaktır. Şimdi uygulamaya başlamak ve pes etmeyin.
temel şekiller
karmaşık şekiller

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.