-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Adsense Beni Kabul Etmiyor - Neden?

ads
ads
Google  Adsense'ye eskiden  kayıt olmak ve onaylanmak çok basitti     2 sene önce  içinde hiç içerik olmayan bedava site üzerinden adsenseye başvuru yapmıştım ve onaylanmıştı  simdi işler haliyle değişti iyi bir siteniz olsa bile % 100 özgün içerikli siteniz herşey tastamam olsa bile  onaylanması çok zor oluyor herhani bir sebep bulup onayı red ediyorlar bu bir çok webmater'in başına gelmiştir sitesi google standartlarına uygun ama bir türlü neden kabul etmiyor  diye sorular çok soruldu ve tartışılıyor.

Google'nin tam olarak ne yapmak istediğini ben bu zamana kadar anlamış değlim insanlardan istediği özgün içerik tamam eyw der iyi kaliteli içerik gireriz ama sitelerimiz gene gerilerde acaba  sadece türklere karşımı böyle? bunu bilemeyiz tabiki adsensenin kabul etmeme nedenleri siteniz özgün olsa bile sitenizde  film  izle indir vb gibi sözler geçiyorsa bu yüzden  kaliteli siteniz olsa bile kabul etmeye bilir çünkü   manuel inceleme değil   programlarla incelendiği için sağlıklı bir inceleme olduğunu düşünmüyorum  sitenizde yazıdan çok resimlere yer verdiyseniz bu yüzdende olabilir az yazı az içerik   olması veya zengin anlamı içerik olmaması.  daha önce adseden ban yemis iptal edilmiş ise ömür boyu  kabul etmeme durumu olabilir.

Google Adsense alma yolları :  İlk önce sitenizi tekrar  gözden geçirin   günde en az 10 tane özgün makale yazın kaliteli içerik girin kopya içeriklerden vazgeçin ve  zamana bırakın ..



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.